Изберете страница

Дарение в размер 10 370 €.

 

Със своята богата гама продукти, Ursa продължава традицията в разработването на иновативни изолационни решения. Компанията участва активно в ангажимента на ЕС за намаляване на емисиите на парникови газове с 20% до 2020 г. Слоганът „Ursa goes green“ има за цел да подчертае нуждата от по-добра информираност на потребителите при избора им на изолационни материали. Чрез продажбите на продуктите си, както и благодарение на усилената работа на служители ѝ, компанията спестява над 139 000 тона емисии на CO2 през 2018 г.

Кампанията „Ursa goes green“ продължи и тази година. В периода 9-12.9.2019 г. се проведе колоездачен преход – Ursa Tour 2019. Стартът бе поставен в завода на Ursa в Ново место, а маршрутът премина през Хърватска и финишира в представителството на Ursa в Белград. Отборът по колоездене беше съставен от 8 служители на компанията, които караха велосипеди с благотворителна цел – за по-добра планета.

Колоездачният преход URSA TOUR 2019 приключи успешно. Компанията благодари на всички, които я последваха по пътя. Маршрутът от Ново место до Белград е дълъг точно 582 километра. Целият екип доказа, че няма ограничения за служителите на URSA. Заедно могат да постигнат още и още.

Отборът кара велосипеди за по-хубава планета и с добра цел, следвайки слогана „URSA goes green“. По време на колоездачната седмица бяха събрани 10 370 евро, като се продаваха продукти със зелена опаковка, както и км пробег. Сумата под формата на продукти URSA ще бъде дарена за изолиране на избрани обекти във всички страни, през които премина колоездачният тур – Словения, Хърватия и Сърбия.

Ursa ви очаква догодина за нов, още по-успешен URSA TOUR 2020.

 

Източник: ТП УРСА СЛОВЕНИЯ