Изберете страница

Röfix организира пролетен фест Baufest – Röfix и приятели на 18 май (събота) 2019 година в град Сливница.

Един от участниците във феста ще спечели турбозолна машина за мазилки на Maltech

Пролетният фест „Baufest – Röfix и приятели“ тази година очаква всички строители, майстори и архитекти на 18-ти май (събота) на стадион „Сливнишки герой“ в гр. Сливница. Началото е 14 часа, когато започват турнирите и игрите между присъстващите заедно със специалните гости – комиците от „Аламинут“.

На вече традиционния събор за бранша Röfix предлагат много награди за участниците в игрите. Най-голямата, между които, е турбозолна машина за мазилки на Maltech, но освен нея присъстващите ще могат да се състезават и за над 5000 други изненади, между които цели палета с продукти Röfix и транспортни единици с цяла система на Röfix.

„Baufest – Röfix и приятели“ ще изненада строителния бранш с много музика. На специално изградена сцена на стадиона ще чуем изпълненията на живо на Step By Step и голямата звезда на българската поп музика – Влади Ампов „Графа“.

Кулминацията на забавлението ще бъде с любимите сръбски хитове на Миле Китич, който ще излезе на сцената в 21 часа с много настроение и емоции за минимум два часа изпълнения на емблематичните песни Kilo dole kilo gore, Plava Ciganka, Milioni, Kamioni и много други.

Baufest ще предизвика и всички със състезателен дух, настроени за забавление и игри. Желаещите ще могат да се включат в мини турнир по волейбол с участието на ВК Хебър, мини турнир по футбол (на изкуствена трева) с участието на ФК Сливнишки герой, турнир по дартц, тенис на маса, състезание със строителни колички, канадска борба, надяждане с кебапчета, надпиване с бира и още много надпревари на място.

За да се включите в Baufest – Röfix и приятели на 18 май:

Поискайте своята покана от търговския представител на Röfix, с който работите. Всяка покана важи за двама, а децата също са добре дошли на забавлението.

Важно: за турнирите по футбол и волейбол е необходимо предварително записване, за да се сформират отборите.

Програмата за 18-ти май (събота) ще бъде следната:

14:00
Откриване на Baufest – Röfix и приятели“. Игри и забавления с 5000+ награди.
14:00-19:30
Безплатна бира, музика на живо от Step by Step, забавление с актьорите от Аламинут.
19:30-20:30
Концерт на Влади Ампов „Графа“.
20:30-21:00
Връчване на награди. Връчване на голямата награда турбозолна машина за мазилки на Maltech.
21:00-23:00
Концерт на легендарния сръбски изпълнител Миле Китич.

 

Източник: РЬОФИКС ЕООД