Изберете страница

DECIBEL е единственият български производител на сертифицирани шумоизолационни системи и акустични материали, а също така и една от големите и най- бързо развиващите се фирми за звукоизолация и акустика в Европа.

След успешното отваряне на собствени представителства в Букурещ, Белград, Линц и Тампа, Флорида, през 2021г. DECIBEL има още една причина за гордост.

В началото на 2022г. към екипа на DECIBEL, се присъедини г-н Майк Кемпбъл – бившият изпълнителен директор на най- голямата и стара компания за контрон на шума в света- IAC, оперираща в Европа, Азия, Австралия и САЩ.

След, присъединяването си, г-н Кемпбъл, който има над 27 години опит в бранша, ще оглави дъщерното дружество на DECIBEL във Великобритания.

Целта на ветерана, ще е да направи българската фирма DECIBEL и патентованите ѝ системи за контрон на шума популярни и предпочитани на острова, както и в северните държави – Ирландия, Норвегия и Исландия, където продуктите  и решенията на DECIBEL се продават успешно пред последните 4 години.

Досегашните проучвания и сведения показват, че известните системите на DECIBEL- за намаляване на шума от серията MUTE SYSTEM имат по- добри показатели от наличните на острова системи, като интересно откритие, на г-н Кемпъл, е че липсват аналогични такива.

Освен системите за шумоизолация на стена и таван, DECIBEL, ще предложи и цялото си портфолио от акустични панели, тъй като те са с по- високо качество от широко разпространените аналогични панели, налични във Великобритания и по- конкурентна цена. Те също имат сертификат за акустични показатели и горимост, според Английските норми, което ги прави приложими в големи обществени проекти.

Скоро след подписването на договора си с DECIBEL, Г-н Майк Кемпбъл посети завода на фирмата в гр. Ботевград, където се срещна и прекара няколко дни в компанията на собствениците на DECIBEL – Диана и Цветан Недкови. Посещението бе последвано от дву- месечно обучение и запознаване с ценностите и целите на DECIBEL.

Към момента, г-н Кемпбъл е положитено настроен за експанзията на българската фирма в поверените му териотории, като плановете му са до края на 2022г. Да добави към екипа си на местно ниво още 3-ма служители.

Скоро, се очаква в знакови обекти на големи корпорации на територията на Великобритания и Англия да има инсталирани български шумоизолационни решения, произведени в Ботевград.

 

Източник: ДЕЦИБЕЛ АД