Изберете страница

URSA

Производство

URSA е водещ европейски производител на изолационни материали от минерална стъклена вата и XPS с 13 завода в 8 държави и търговски офиси в 40 страни.

Управление

Управител: Волфганг Марка

Лице за контакт: Теодора Войкинска-Кацарова

Адрес

София, бул. България 49А, ет. 2, офис 9

Контакти

Т: 02 988 8925

М: 0889 656 555

Е: assistance.bulgaria@ursa.com

У: www.ursa.bg

Продукти

URSA доставя качествени изолационни продукти за приложения в областите топло- и звукоизолация и пожарозащита

Визия и мисия

Търговското представителство на Пфлайдерер Новотерм е основано в България през 2001 г. След сливането на двата европейски производителя Pfleiderer и Poliglas през 2003 г. URSA се налага като един от водещите производители на изолационни материали в България.

Минералната вата на URSA се произвежда в Испания, Франция, Белгия, Германия, Словения, Полша и в два завода в Русия. Заводите за URSA XPS се намират в Германия, Франция, Испания, Италия и Русия.

Топлина, сигурност и комфорт – това са основните потребности на човека и движещата сила зад нашите действия. Иновативните изолационни продукти на URSA осигуряват енергийна ефективност в сградите, което подобрява качеството на живот на хората и защита на околната среда. Повече от всички други строителни материали енергоспестяващите продукти на URSA пестят ценни енергийни ресурси, намаляват на емисиите на CO2 по устойчив начин, като същевременно допринасят за жизнения комфорт.

URSA отдава голямо значение на високите екологични стандарти. Всички производствени процеси на компанията са оптимизирани за намаляване на възможното влияние върху околната среда до абсолютен минимум. Както добива и преработката на суровини, така и управлението на отпадъците, потреблението на енергия и емисиите са подчинени на тези мерки. Задачи, които стават все по-важни в бъдеще.

Топлина, комфорт и безопастност

Проекти

Иновативните изолационни продукти на URSA осигуряват енергийна ефективност в сградите, което подобрява качеството на живот на хората и защита на околната среда.

Форма за контакт

3 + 8 =