Изберете страница

GS Строймаркет

Търговия

Търговия със строителни материали, топлоизолация, хидроизолация, ел. инструменти, интериорни решения, ламиниран паркет, материали за мебелно производство.

Управление

Управител: Диян Господинов

Лице за контакт: Диян Господинов

Адрес

Добрич, ул.Ангел Стоянов 2

Контакти

Т: 058 60 42 38

Т: 0700 14 600

Е: office@gs-bg.com

У: www.gsstroimarket.bg

Продукти

Основана през 1994, днес GS Строймаркет заема водещи позиции в страната като лоялен и надежден партньор в бранша. Компанията разполага с търговски бази в 5 града, предлагайки пълен асортимент строителни материали, от груб строеж до декорирането на вашия дом, както и голямо разнообразие от материали за мебели отговарящи на съвременните изисквания на мебелните производители.

Визия и мисия

GS Строймаркет е с доказан повече от 20 години опит в търговията на едро и дребно със строителни и мебелни материали. Към настоящия момент GS Строймаркет има собствени търговски и складови бази в градовете София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна, които обслужват както големи корпоративни клиенти, строител фирми, ремонтни и специализирани бригади, така и индивидуални поръчки за домашния майстор. Със своите строителни магазини GS Строймаркет се нарежда сред водещите строителни борси в България.

Пълен асортимент от строителни материали за изграждането на нова жилищна или търговска сграда, всичко необходимо за ремонт, довършителни работи, изолация или просто освежаване на дома и градината. GS Строймаркет предлага и пълна гама продукти и консумативи за производството на мебели и обзавеждане по класически стандарти, както и иновативни решения по най-модерни тенденции.

Форма за контакт

9 + 10 =