Изберете страница

Внос

4SMART е ексклузивен представител за България на KRYTON INTERNATIONAL.

Търговия

4SMART предоставя иновативни продукти, услуги и решения в областта на строителството. По технологиите на Kryton се осигурява хидроизолация на бетона чрез превръщането му във SMART CONCRETE ® ТЕХНОЛОГИЧНО ПОДОБРЕН БЕТОН, КОЙТО РЕАГИРА АВТОМАТИЧНО НА ЗАОБИКАЛЯЩАТА ГО СРЕДA, за да се защити от корозия, ерозия, износване и проникване на вода. SMART CONCRETE има трайност в пъти по-голяма от стандартния бетон, дори при най-тежки условия.

Управление

Управител: Владимир Нешев
Лице за контакт:арх. Александър Петличков

Адрес

София, ул. Тинтява, 15Г, ет. 3

Контакти

М: 0894 65 00 77 

Е: office@4smart.bg

У: www.4smart.bg

ПРОДУКТИ

Визия и мисия

4SMART е българска компания, предоставяща иновативни продукти, услуги и решения в областта на строителството и индустрията. 4SMART е ексклузивен представител за България на KRYTON INTERNATIONAL.

С решенията Smart Concrete® на KRYTON INTERNATIONAL се постигат по-ниски разходи, по-висока производителност и по-кратки срокове.

4SMART предлага цялостно изпълнение на хидроизолационна защита с минимум 10 год. пълна гаранция – цялостна иновативна система, която е значително по-надеждна и по-евтина от традиционните системи за хидроизолация. Ние прилагаме иновативните решения за хидроизолиране на подземните нива на сгради, стоманобетонни резервоари, тунели и други конструкции и съоръжения. Разполагаме с опитен екип от професионалисти, прилагащи на практика хидроизолационната система. Осигуряваме разработване на индивидуален проект и цялостното му осъществяване. От влагането на добавката KIM® още на бетоновия възел, през цялостна логистика, полагане на елементите на хидроизолационната защита до супервайзинг и подкрепа на място на обекта.

Проекти

Форма за контакт

11 + 6 =