Изберете страница

Хидромат ООД

ВНОС, ТЪРГОВИЯ, ПРОЕКТИРАНЕ И ПОЛАГАНЕ

Хидромат” ООД е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации, основно от Чехия и Италия. Предлага всички видове рулонни мембрани – APAO, SBS, АРР полимер-битумни, мостови, синтетични покривни PVC и TPO, тунелни PVC, HDPE мембрани и др. За избора на най-подходящ тип изолация, екип от специалисти извърша оглед на място. Изпълнението на СМР е пряко ръководено от висококвалифицирани кадри, проект-мениджъри и технически ръководители, които упражняват ежедневен контрол на обекта и стриктно спазват технологичните изисквания при полагане на хидроизолационни системи.

Управление

Управител: инж. Кирил Маслев и инж. Антон Маслев

Лице за контакт: инж. Кирил Маслев

Адрес

София, ул.Околовръстен път 799

Контакти

Т: 02 92 92 015

Е: office@hydromat-bg.com

У: www.hydromat.bg

Визия и мисия

Фирма Хидромат ООД е създадена на 04.01.1993 и е 100% частна, българска фирма, която осигурява комплексно обслужване, включващо цялостен инженеринг и проектиране, изготвяне на конкретни детайлни решения, доставка и полагане на хидроизолационни системи за:
– основи на сгради и съоръжения;
– плоски и скатни покриви;
– зелени покриви и тераси;
– пътни и жп съоръжения, мостове и виадукти;
– пътни и метро тунели;
– депа за битови и опасни отпадъци;
– инжекционни дейности за спиране на течове и др.

Съдружници и управители на фирмата са инж. Кирил Маслев и неговият син инж. Антон Маслев.

Хидромат ООД е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации, основно от Чехия и Италия. Предлагаме всички видове рулонни мембрани – SBS и АРР полимер-битумни, мостови, покривни PVC и TPO, тунелни PVC, HDPE мембрани и др. За избора на най-подходящия тип изолация, екипи от специалисти извършват оглед на място. Изпълнението на СМР е под прякото ръководство на висококвалифицирани кадри, проект – мениджъри и технически ръководители, които упражняват ежедневен контрол на обекта и стриктно спазват технологичните изисквания при полагане на хидроизолационните материали, което гарантира експлоатационна дълготрайност на хидроизолационните системи.

Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове – над 120 броя.

От друга страна фирма Хидромат ООД е безспорен лидер за България в подземните хидроизолации. 24 години сме проектирали и изпълнявали хидроизолационните системи в един от най-отговорните национални обекти – “Софийското метро”- I и II метродиаметър. Там, не веднъж, сме доказали професионализмът в отговорностите, които поемаме и удържаме.

Изпълнени са различни видове хидроизолационни системи при сгради и съоръжения, депа за битови и опасни отпадъци – гр. Габрово и гр. Самоков. Ние сме една от водещите фирми специализирани в доставка и полагане на мостови хидроизолации за съоръжения от пътната и ЖП мрежа, като имаме изпълнени над 200 000 м2 мостова хидроизолация по АМ „Струма” и АМ „Тракия”.

Годишния стокооборот на фирма „Хидромат” ООД на битумни хидроизолации е над 3 000 000 м2.

Топлоизолациите са друга силна страна на фирма Хидромат ООД. Предлагаме различни решения с експандиран полистирен – EPS, екструдиран полистирен – XPS и стъклени и каменни минерални вати.
Предлагаме и специализирани дейности за спиране на течове в стоманобетонни конструкции чрез инжектиране с хидрофобни и хидрофилни смеси, произведени в Белгия.

Фирма Хидромат ООД е член на:

• ITA-AITES – Световна асоциация за подземно и тунелно строителство;
• БАИС – Българска асоциация за изолации в строителството;
• ББКП – Българска браншова камара “Пътища”;
• ББА “Пътна безопасност”;
• БИС – Български институт за стандартизация;
• член и вписана в регистъра на КСБ – Камара на строителите в България.

Хидромат ООД представлява и предлага в България най-доброто от най-добрите производители на системи за хидро и топлоизолация за сгради и съоръжения, от следните чуждестранни заводи:
• Dehtochema Bitumat, Чехия, собственост на Technonicol, Русия – рулонни мембрани, битумни керемиди, обмазни битумни изолации, грундове и други;
• Copernit, Италия – Рулонни битумни мембрани;
• Polyglass/Mapei, Италия – PVC и TPO мембрани, рулонни битумни мембрани, строителна химия за тунели, фасади и други;
• Nord Bitum/Matso, Италия – рулонни битумни мембрани;
• Grace, САЩ – самозалепваща се хидроизолация „Preprufe” за основи на сгради и съоръжения при изпълнението на изкопа с укрепване с пилоти или шлиц-стени;
• Atarfil, Испания – HDPE и LLDPE мембрани за депа за битови отпадъци, речни канали, язовири и други;
• Eurobent, Полша – бентонитови мембрани за депа за битови отпадъци и основи на сгради;
• Fibrotermika, Гърция – XPS топлоизолации за основи на сгради, подове, фасади и покриви;
• De Neef, Белгия – циментови обмазни хидроизолации, бентонитови водоспиращи ленти, инжекционни смоли и системи за спиране на течове;
• Spetec, Белгия – инжекционни смоли и системи за спиране на течове;
• Minet, Румъния – геотекстили за депа, сгради и съоръжения;
• Impertec, Италия – PVC и TPO покривни аксесоари, PVC водоспиращи ленти.

Проекти

Форма за контакт

14 + 15 =