Изберете страница

Хенкел България ЕООД

Производство

Хенкел България ЕООД е водещ производител и вносител на лепила за плочки, хидроизолация, топлоизолация за дома и богат асортимент от специални продукти и системни решения за нуждите на промишлеността и професионалистите в строителството.

Управление

Лице за контакт: Иван Давидов

Адрес

Бизнес парк София сгр. 2, ет. 4

Контакти

Т: 02 806 3900

Е: henkel.bulgaria@henkel.com

У: www.ceresit.bg

Продукти

Хидроизолации

Независимо къде желаем да предпазим от влага – в жилищни или промишлени постройки, в сградите или в инфраструктурата – Ceresit предлага идеалното решение за хидроизолация, за да предпази от проникването на вода във всякаква форма. Богатият асортимент гарантира дълготрайни резултати във всички области на приложение: хидроизолация за конструкции в контакт със земята (хоризонтални и вертикални), хидроизолация за покриви и други хоризонтални области (напр. тераси), обновяване на стари сгради и паметници на културата, уплътняване на резервоари, водопречиствателни съоръжения и плувни басейни, хидроизолация на „мокри помещения“ (напр. бани, кухни).

Топлоизолации

Системи за топлоизолация Ceresit Ceretherm. Външни топлоизолационни композитни системи (ETICS). Външните топлоизолационни композитни системи (ETICS) се използват за изолиране на различни видове фасади за значително оптимизиране на енергопотреблението на сградата. Те намаляват проникването на шум и влага и са основният естетичен елемент за външния вид на една сграда. Много богат избор от допълнителни продукти за изграждане на цялостната система – от лепилни разтвори и грундове до мазилки и бои, включително такива помощни материали като изолационните плочи и рабицата например. Дълготрайните показатели се гарантират от взаимната съвместимост на химическите и физическите свойства на всички продукти в системата.

Подови настилки

Технологиите за подови покрития на Ceresit предлагат пълния асортимент продукти и системи: от ремонта, подготовката и изравняването на основата до залепването и фиксирането на най-различни материали за подови покрития. Всички продукти на Ceresit са проектирани за максимална надеждност и гарантират сигурния монтаж на всякакви подови покрития. Доказаните в практиката и напълно изпитани системи винаги дават оптимални резултати.

Лепила

За употреба за закрито и открито, за ново строителство или обновяване на стари сгради, облицоване на малка баня или голям обществен басейн, за частни или индустриални приложения – Ceresit разполага с най-подходящото решение в своя богат асортимент от идеално съчетани продукти. Благодарение на опита и разработката на нови технологии, продуктите за керамични покрития предлагат най-добри показатели и дълготрайност на материалите, като същевременно осигуряват по-бързо и лесно полагане на плочките.

Мазилки

Мазилките Ceresit подобряват изолационните свойства на една сграда, но също така осигуряват добра защита срещу проникване на вода и придават приятен естетичен външен вид. Ceresit предлага пълен асортимент от мазилки с различни свързващи вещества – минерални, акрилни, силикатни, силиконови, силикат-силиконови, еластомерни.

Пени

Богатият асортимент от еднокомпонентна ПУ пяна на Ceresit може да задоволи всевъзможните потребности както на професионалиста, така и на домашния майстор. Пяната най-често се използва за ремонт на прозорци и врати, като същевременно осигурява и отлична топло- и звукоизолация. Освен това Henkel е разработила специални продукти за залепване на всякакви материали на строителния обект – напр. плочи от експандиран пенополистирен.

Шпакловки

Продуктите за шпакловка Ceresit изпълняват различни изисквания – напр. висока якост на натиск, бързо втвърдяване, висока якост на опън и водонепроницаемост. В зависимост от конкретното приложение богатият асортимент на Ceresit позволява избор на продукти за шпакловка с търсеното съчетание от химически характеристики. В някои случаи се използват добавки за подобряване на специалните свойства на бетона. Цел на Хенкел България е да предложи всички необходими продукти за строителните системи от един-единствен източник, като осигурява и специалните добавки за идеален краен резултат на обекта.

Визия и мисия

Henkel развива дейност в световен мащаб с водещи марки и технологии в три направления: перилни и почистващи препарати, козметика и лепила. Централата на Henkel е в Дюселдорф, Германия. Компанията има близо 47 000 служители в над 120 страни, повече от 17 производствени съоръжения и 10 големи научно-изследователски обекта по света.

През м. юни 1923 г. е направена първата доставка на лепила от завода в Дюселдорф, Германия. Така е положено началото на направлението, в което Henkel днес е световен лидер – лепилата. Неделима част от направление „Лепила“ е звеното за строителна химия с основни категории: лепила за плочки, хидроизолация, топлоизолация за дома и богат асортимент от специални продукти и системни решения за нуждите на промишлеността и професионалистите в строителството.

През 1986 Henkel придобива Ceresit – водеща марка на пазара за топлоизолация и хидроизолация. Така Henkel разширява своя асортимент от химически продукти за строителството, засилва своите позиции в Източна Европа и продължава да разширява присъствието си в Азия, Близкия Изток и Латинска Америка.

Проекти

Богат опит, познания, технологии и най-модерни продукти правят клиентите на Хенкел България по-успешни, по-ефективни и същевременно съхраняват природните богатства на планетата.

Форма за контакт

13 + 3 =