Изберете страница

Технопанел ЕАД

Производство

Производство на стенни и покривни сандвич панели със сърцевина от PUR, PIR или MW.

Внос

Внос на PIR плочи, поликарбонати, холкери.

Управление

Управител: Николай Калоянов

Търговия

Сандвич панели, PIR плочи, поликарбонати, профилирана ламарина, холкери.

Адрес

Яна, ул. Заводска 1

Контакти

Е: office@technopanel.com

У: www.technopanel.com

Продукти

Технопанел разбира нуждите и очакванията на клиента и предлага индивидуални решения развивайки продуктите си в посока, улесняваща и опростяваща строителството непрестанно и прогресивно.

Топлоизолации

Стенни (TFACE) и покривни (TTOP) сандвич панели със сърцевина от PUR, PIR или MW.

Фасадни системи

TFACE – фасадна система от трислойни сандвич панели с изолация от PUR, PIR или MW.

Покривни системи

TTOP – покривна система от трислойни сандвич панели с изолация от PUR, PIR или MW.

Визия и мисия

Технопанел ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство.

Сандвич панелите TTOP-покривни панели и TFACE-стенни панели са изработени от висококачествени материали, които им осигуряват отлични физико-механични свойства, поради което имат широк спектър на приложение. Въпреки ниското си собствено тегло, те притежават значителни якостни свойства, много по-добри от тези на компонентите си по отделно, което води до спестяване на носещата конструкция от 2 до 4 пъти. Монтират се бързо и лесно, а плътността на връзките между отделните панели гарантира водонепроницаемост и топлоизолационна надеждност. Панелите TTOP и TFACE се използват за фасади и покриви на индустриални и офис сгради, производствени халета, складове, спортни зали, хипермаркети, търговски центрове, гаражи, бензиностанции и т.н. Подходящи са за изграждането на почти всякакви нежилищни обекти, които изискват добра изолация, бърз монтаж и естетичен вид на сградата.

Клиентите на Технопанел могат да разчитат и на професионална консултация и подкрепа при решаване на различни казуси в лицето на добре обучените търговски представители и инженерният екип, който разработва чертежи по всички детайли на сградата, изготвя монтажни планове и съобразени с тях графици на доставка, изчислява количеството и стойността на всички необходими панели и окомплектовки на проекта в частта ограждане. Благодарение на строително-монтажните фирми партньори, Технопанел може да предложи и професионално съдействие при изграждането на обекти с панели, както и всички необходими окомплектовки за завършването им.

Панелите ТЕХНОПАНЕЛ са сертифицирани за огнеустойчивост, реакция на огън, якост, топлоизолационни качеств, звукоизолационни качества, здравна оценка за приложимост.

Мисия на Технопанел ЕАД е да бъде пример и носител на модела: Българското е символ на качество!

Проекти

Клиентите на Технопанел могат да разчитат на експертно съдействие по време на всички етапи от
изграждането на един обект със сандвич панели след монтажа на конструкцията му.

Форма за контакт

6 + 8 =