Изберете страница

МАПЕИ България ЕООД

Производство

Мапеи България ЕООД е представителство на Mapei S.p.A Италия. Компанията има завод в Русе, където се произвеждат сухи смеси за строителната индустрия. Заводът обслужва не само нуждите на българския пазар, но и произвежда продукти за износ в Румъния, Македония, Албания и др

Внос

Мапеи България ЕООД предлага голяма част от продуктовата гама на групата МАПЕИ в международен мащаб. Освен продуктите, произведени в Русе, компанията внася продукти произведени от други представителства в групата, основно от Италия и Полша.

Търговия

Мапеи България ЕООД продава продуктите от марката MAPEI чрез партньори – дистрибутори в цялата страна.

Управление

Управител: Пламен Петров

Адрес

София, Бизнес Парк Младост 4, сграда 8А, ет. 6

Контакти

Т: 02 489 97 75

Ф: 02 489 87 23

Е: info@mapei.bg

У: www.mapei.com/BG-BG/

Продукти

Мапеи България ЕООД предлага голяма част от продуктовата гама на групата МАПЕИ.

Фасадни системи

Разтвори за отстраняване на влага, мазилки с изпаряващ ефект и традиционни мазилки. Изглаждащи разтвори за бетонни повърхности и мазилки. Грундове. Топлоизолация. Анти-графити обработка. Миещи се интериорни бои на водна основа.

Визия и мисия

Създадена през 1937, днес Mapei присъства на множество пазари в глобален мащаб и навсякъде по света пресъздава своите ценности: експертиза, разработване на иновативни продукти, специализирано обслужване и подкрепа към своите клиенти, грижа за здравето и безопасността на всеки потребител на продуктите на компанията.

85 ЗАВОДА НА 5 КОНТИНЕНТА В 35 ДЪРЖАВИ 

Проекти

Форма за контакт

15 + 1 =