Изберете страница

Глобус Билд ЕООД

Производство

Производство на цимент, сухи смеси, топлоизолационни плочи от експандиран полиестер(EPS), мазилки и фасадни бои, интериорни бои и грундове.

Внос

Пяни, силикони, уплътнители, хидроизолация, Топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен (XPS). Съвместната работа с производители от Италия, Естония и Гърция гарантира качеството на продукти GLOBUS и е доказателство за широкия хоризонт, който фирмата има. Износът на продукция зад пределите на страната е ясен показател, че влаганите усилия отварят все повече врати.

Управление

Управител: Тихомир Тодоров

Адрес

гр. София, ул. “Дойран” №19

Контакти

Т: 0877 907 000

Лице за контакт: Ива Накова
М: 0876 876 599

Е: office@globus.bg

У: www.globus.bg

Визия и мисия

GLOBUS Build е фирма, създадена през 2005 година, като част от групата на Сдружение Топливо.

В началото на дейността, марката е била предвидена да се развие само като частен бранд, който да бъде разпространяван само от търговската мрежа на Компанията. За кратък срок се вижда, че екипът, който разработва цялостната стратегия има много по-голям потенциал.

На лице са необходимите ентусиазъм и професионализъм, вследствие на които мениджмънтът взема решение да даде възможността на целия бранд да се развие самостоятелно и дългосрочно. Благодарение на всички предоставени възможности, както екипът, така и производствената база се разрастват до такава степен, че да могат да бъдат поставени на едно равнище с всеки голям производител в този бранш. Изградени са изцяло нов търговски екип, който оперира, както в страната, така и в близките държави.

Технологичният отдел е непрестанно растящ, благодарение на което портфолиото се разширява постоянно. Вижданията на самостоятелния мениджмънт на компанията е освен да разшири сегашните си пазари на територията на България, Гърция, Македония и Германия, така и да атакува нови възможности като Румъния, Сърбия и Словения. Тази възможност съществува благодарение на основното предимство, а именно: безупречно съотношение между качествата на продуктите и техните ценови нива.

Проекти

Форма за контакт

14 + 3 =