Изберете страница

Винербергер ЕООД

Производство

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите близо 200 завода в 30 държави. Дейността на фирмата обхваща всички процеси от добива на глина, производство на керамични блокове Porotherm, сертифициране на продукцията, до търговия и технически консултации.

Внос

Освен произвежданите в завода в Луковит керамични блокове, компанията внася керамични керемиди и тухли от други заводи в групата, главно от Австрия, Унгария, Хърватска, Сърбия, Македония.

Търговия

Винербергер ЕООД продава своите продукти – керамични блокове за зидария и керамични системи за покриви чрез дистрибуторска мрежа в цяла България.

Управление

Управители: Атанас Буглов и Цанко Миланов

Адрес

София
ул. Св. Пимен Зографски 4
Бизнес сграда 2, Офис 1

Kалкулатор

Контакти

Т: 02 80 66 777

Т: 02 80 66 775

М: 0887601632

Е: office.bg@wienerberger.com

У: www.wienerberger.bg

Продукти

Визия и мисия

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите близо 200 завода в 30 държави. Дейността на фирмата обхваща всички процеси от добива на глина, производство на керамични блокове Porotherm, сертифициране на продукцията, до търговия и технически консултации. Освен произвежданите в завода в Луковит керамични блокове, компанията внася керамични керемиди и тухли от други заводи в групата, главно от Австрия, Унгария, Хърватска, Сърбия, Македония.

историята на Винербергер – продължава и до днес…

Проекти

Форма за контакт

12 + 2 =