Изберете страница

Армормат ЕООД

Производство

Пълна гама американски безшевни улуци и водоотвеждащи системи за покриви с всички аксесоари за тях.

Внос

Изключителен представител за България на IKO Group и още няколко световни лидери в производството на покривни и хидроизолационни материали.

Управление

Управител: Иван Димитров

Лице за контакт: Иван Димитров

Контакти

Е: info@armormat.com

У: www.armormat.com

Търговия

Армормат предлага пълна гама от битумни керемиди, APP и SBS модифицирани хидроизолационни мембрани, полимерни хидроизолационни мембрани PVC, TPO, TPE, дренажни мембрани за зелени покриви, геомембрани и геотекстил, цялостни системи фото-волтаични покривни инсталации, покривни прозорци, професионални инструменти за покривно строителство.

Адреси

София, Искърско шосе 11

Т: 02 978 96 97

М: 0899 17 17 31

Благоевград, Петко Д. Петков 13

Т: 073 88 10 86

М: 0899 17 17 20

Продукти

Армормат е водеща фирма в предлагането на покривни и хидроизолационни системи и материали.

Хидроизолации

Армормат предлага пълна гама от APP и SBS модифицирани хидроизолационни мембрани, полимерни хидроизолационни мембрани PVC, TPO, TPE, дренажни мембрани за зелени покриви, геомембрани и геотекстил.

Покривни системи

Покривни системи от битумни хидроизолационни мембрани, полимерни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди, покривни прозорци, вълнообразни покривни листове.

Други

Пълна гама американски безшевни улуци и водоотвеждащи системи за покриви с всички аксесоари за тях.

Визия и мисия

Армормат е изключителен представител за България на IKO Group – канадска компания, световен лидер в производството на хидроизолационни продукти с над 100-годишна история и 40 завода. Армормат е официален представител за страната и на още няколко световноизвестни производители на разнообразни хидроизолационни и покривни материали.

Армормат предлага най-голямата гама от битумни керемиди, APP и SBS хидроизолационни мембрани, PVC, TPE, EPDM, TPO мембрани и аксесоари, пълната гама от американски безшевни улуци и водоотвеждащи системи, покривни прозорци, специализирани професионални инструменти за покривното строителство, аксесоари за покривно строителство и много др. Всички продукти на Армормат имат безупречна репутация, притежават сертификати, отличия и награди.

Армормат предлага продукти с най-високо качество, пълен набор от техническата документация за тях, коректен и дружелюбен екип от опитни специалисти, уважавани в цялата страна.

Армормат е един от учредителите на Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и е притежател на отличието “Знак за качество” на БАИС, а продукти на Армормат са носители на отличието ”Златен медал” от Международния технически панаир Пловдив.

IKO – традиция и високи технологии в производството

Проекти

Форма за контакт

3 + 3 =