Изберете страница

Публикувано на 30.03.2018 г.

За поредна година посетителите на „Българска строителна седмица“ проявиха висок интерес към продуктите на членовете на БАИС. 18-тото издание на изложението се проведе в периода 7-ми – 10-ти март в Интер Експо Център.

Във форума се включиха членовете на БАИС: „Армормат“ ЕООД, Изомакс“ ЕООД, „Ксела България“ ЕООД, “Кьостер България“ ООД, „Селена България“ ЕООД, „Теразид“ ЕООД, „Технопанел“ ЕАД и „Пи Си Си Енергия“ ЕООД.

щанд на Ксела

На щанда на „Ксела България“ специалистите инж. Бойко Пенев и инж. Васил Манолов, представиха преимуществата на продуктите на компанията. Посетителите на форума имаха възможност да се запознаят с минералните топлоизолационни плочи Multipor – негорима топлоизолационна система за вътрешна и външна изолация, Ytong Thermo – блокчетата за зидария с най-добри топлоизолационни качества на българския пазар и Системата за изграждане на еднофамилни къщи със скрити колони и греди.

Минералните топлоизолационни плочи Multipor притежават най-висок клас по негоримост A1 и същевременно не стареят, което означава, че запазват качествата, структурата и размерите си през целия период на тяхната експлоатация. Тези и редица други качества на продукта, са поводът за големия интерес на посетителите, който бе фокусиран и върху негоримата топлоизолационна система за външна изолация на минералните топлоизолационни плочи Multipor. Друга водеща тема на щанда на „Ксела България“ бе и изключителната ефективност на интегрирането на стоманобетонни елементи в зидарията при еднофамилни сгради с височина до два етажа. В този контекст, най-голямо внимание и високи оценки от страна на посетителите получи Системата за изграждане на еднофамилни къщи със скрити колони и греди.

Инж. Пенев и инж. Манолов бяха на разположение на всеки желаещ индивидуална консултация от компетентните професионалисти. Щандът на компанията привлече многобройни посетители.

щанд на Технопанел

Професионално отношение и качествени решения от сандвич панели демонстрира на изложението фирма „Технопанел“ ЕАД.

Стенните и покривни термопанели с различни сърцевини от PUR, PIR и MW и широк диапазон дебелини накараха голям брой посетители да спрат и потърсят повече информация за съвременния продукт, подходящ за изграждането на широк кръг сгради – индустриални, логистични, селскостопански, обществени и др. Изключително добрите топлоизолационни характеристики, бързата инсталация и предлаганите от фирмата аксесоари за цялостно завършване на сградата със сандвич панели маркираха модерна посока в мисленето на много посетители, които не бяха добре запознати с продукта преди посещението си на изложението. С усмивка и стремеж да осигурят пълна информация за избор на правилния продукт, от екипа на фирмата посрещнаха всеки спрял се на щанд С2 в зала 3 на ИЕЦ.

щанд на Кьостер
щанд на Теразид
щанд на Пи Си Си Енергия
щанд на Армормат
щанд на Изомакс
Членове на БАИС с успешно представяне на „Българска строителна седмица 2018“

Тази година „Българска строителна седмица“, официален партньор на БАИС, отчете над 12% ръст в посещаемостта, а броят на посетителите възлиза на 9520 професионалисти от строителния бранш – архитекти, проектанти и инженери (15%), инвеститори и крайни клиенти (13%), строителни предприемачи (12%), собственици на строителни магазини и складове (11%), производители (10%), строителни експерти (10%), работещи в сферата на пътната индустрия (3%) и други (2%).

Клиенти и гости от България и целия Балкански полуостров откриха над 250 представени компании от България и цяла Европа. На площ от над 5000 кв.м производители, дистрибутори и вносители от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция предлагаха строителни материали, машини, техника, дограми, врати, топло- и хидроизолационни продукти, технологии за изграждане на нискоенергийни сгради, решения за интериора и екстериора, бои и настилки.

Източник: БАИС