Изберете страница
Фасада с Теразид направи и спечели

Сега е време да се изолирате от времето с топлоизолационните фасадни системи от Теразид. Само в периода 1 юни – 1 септември, Теразид предлага на своите клиенти да спечелят двойно. Веднъж печелят, като се сдобиват с качествена топлоизолация на добра цена, и втори път – като спечелят една от 199 страхотни награди в промоцията „Фасада с Теразид направи и спечели!“.

Голямата награда в промоцията, която един щастлив участник ще грабне, е най-майсторският смартфон CAT S60 – първия в света смартфон с вградена термокамера. Не се страхувайте да го изпуснете на земята или във вода, защото той е удароустойчив, прахоустойчив и водоустойчив. Благодарение на камерата ще откриете всякакви скрити проблеми, както и какво става около вас, когато е тъмно.

Освен голямата награда имате шанса да спечелите още:

– удароустойчив, водоустойчив и прахоустойчив смартфон CAT S30 – 3 броя;
– професионален перфоратор BOSCH със SDS Plus 720W – 15 броя;
– летни гащеризони – 90 броя;
– тениски – 90 броя;

Печелившите ще бъдат теглени всеки месец, а голямата награда ще отиде при своя щастливец в края на промоцията.

Какво трябва да направите? Закупувате продукти от топлоизолационните фасадни системи на Теразид с минимална стойност 300 лв., снимате вашата фактура или стокова разписка, попълвате формата на промо-сайта segaevreme.com и прикачвате снимания документ.

Продуктите, участващи в промоцията са :
– топлоизолационни плоскости EPS-F;
– лепила и шпакловки за EPS;
– мазилки с 210 цвята и различни структури;
– универсален грунд за мазилки;
– армировъчна мрежа и дюбели;

Колкото повече покупки правите, толкова по-голям шанс имате да спечелите! Наградите очакват своите нови притежатели! A точно ти може да откриеш скрити проблеми в помещението при следващия ремонт с CAT S60!
Повече информация за промоцията може да видите на промо-сайта www.segaevreme.com
Успех на всички участници!