Изберете страница
„Рейндж Рууфинг“ с екстериорно решение в червено

Изпълнителят на покривни работи „Рейндж Рууфинг“ реши в червено най-новия си проект – хотел в Емирейтс Олд Трафорд.

Четиризвезният, пететажен хотел, който е на стойност 12 милиона лири, разполага със сто и петдесет стаи и е централа на местния за Ланкашир отбор по крикет, постига неуязвимост на атмосферни условия с 1000 кв. м. механично монтирана 1,6 милиметрова еднослойна мембрана „Протан“ в червено, в синхрон с цветовете на отбора.

Питър Фоукнър от „Рейндж Рууфинг“ поясни: „Архитектът на проекта избра червена еднослойна мембрана за покрива. Имаме дългогодишно партньорство с „Протан“, основаващо се на изгодна цена, високо качество на продукта и отлична техническа поддръжка. С инвеститора „Галифорд Трай“ се съгласихме, че 1,6 милиметрова мембрана „Протан“ е подходяща за хотела в Емирейдс Олд Трафорд и отговаря на строгите критерии за качество и устойчивост, гарантиращи постигане на висока стойност на проекта.“

Мембраната „Протан“ се предлага с дебелини 1.2 мм., 1.6 мм. и 1.8 мм. и има сертификат, че покрива и дори надминава изискванията за енергийна ефективност на проекта и гарантира постигане на степен А+ по класификацията на „Зеленото ръководство“. Споена с горещ въздух на снадките и механично прикрепена към покрива, мембраната е с устойчивост над 30 години, като въздухопропускливостта е контролирана/минимизирана в съответствие с най-новите строителни изисквания.

Източник: www.rcimag.co.uk