Изберете страница

Уважаеми жители и гости на София, GS Строймаркет е горд домакин и организатор на „Първият събор на приятелите на ремонта“!

Очакваме ви на 20 май 2017 в търговската ни база София, кв. Военна рампа бул. „1-ва Българска Армия 1Б“ !

Започваме още от 10 часа и през целия ден до 17 часа, ние и нашите партньори ще ви забавляваме и ще отговаряме на всички ваши въпроси, защото имаме обща страст – любовта към домашния уют и любопитството към новите технологии.

Наши съратници в общата цел са БРАМАК, ВЕЛУКС, ОРГАХИМ, КАЙНДЪЛ, ЕВРОМАСТЕР и ЦЕРЕЗИТ,  фирми с доказано качество и богат опит. Всички  ние ще представим своите нови продукти, иновативни решения и полезни съвети в деня на събора.

Програмата на събора включва демонстрации, детска работилница, игри за възрастни, подаръци, изненади, музика и вълнуващи емоции. В забавната ни томбола, може да участва всеки, без да е нужно да купува!

„ПЪРВИ СЪБОР НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА РЕМОНТА“ 20 МАЙ 2017

Очакваме  „ПЪРВИЯТ СЪБОР НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА РЕМОНТА ” да се превърне в традиция, защото вие, нашите приятели, не просто ще разгледате всички предложения. Ще научите какво предлага пазара на строителни и мебелни материали в реални условия, без натиск за покупка. Защото консултантите на GS Строймаркет  ще бъдат до вас!

Ние вярваме, че добрият избор е информираният избор!  А приятелите са за това, за да помагат в избора.  Открийте своите приятели в нашата програма!

Станете част от „ПЪРВИЯТ СЪБОР НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА РЕМОНТА ”!

„ПЪРВИ СЪБОР НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА РЕМОНТА“ 20 МАЙ 2017

GS Строймаркет е българска верига строителни хипермаркети с повече от 22 години опит на българския пазар, отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си. Имаме бази в София, Варна, Добрич, Шумен и Каварна.

Днес ” GS Строймаркет ” е професионален партньор на много строители, майстори любители и професионалисти, инвеститори, архитекти и дизайнери, както и за всички, които намират своето призвание в домашния ремонт.

Източник: http://www.gs-bg.com/