Изберете страница
Изпълнител на покривни работи разкрива предимствата на Magply

Фирма за ремонт на покриви, базирана в Colchester, използва плочите Magply Recovery за сложен строителен обект, като продуктът предоставя възможност за безопасно и сравнително безшумно изпълнение на покривни ремонти на училищни стаи през учебно време.

RT Roofing Services е специализирана в извършване на ремонти в сектора на образованието и изпълнява до 20 големи проекта на година за сгради в Лондон и югоизточния регион, като настоящият проект е за гимназия Herts and Essex в Bishops Stortfold.

Докато повечето ремонтни дейности в училища и колежи се планират за дългата лятна ваканция, с оглед избягването на прекалената натовареност, част от покривните ремонти се извършват през учебно време, като се съблюдава шумът от тях да е сведен до минимум.

Във връзка с това, вместо да премахват старото покритие от асфалт и чакъл на покрива на гимназията в Bishops Stortfold, от RT Roofing Services предложиха да изметат падналите материали и после да монтират слой с дебелина 6 мм., изграден от  плочи Magply, които се свързват с горещ битум и образуват слой, който формира гладка повърхност за полагане на покривната система Langley.

Собственикът на RT Roofing Services, Richard Tebbutt, отбеляза: „Работим предимно със системите за плоски покриви на Langley и Bauder, като сме един от най-големите им клиенти в Обединеното кралство, за миналата година имаме изпълнени 18 големи проекта за училища.“

Избягване на шума

„В гимназията в Bishops Stortfold искахме да избегнем шума и прахта от отстраняването на покритието от асфалт и чакъл, така че екипът ни измете падналите материали и подготви повърхността преди плочите Magply да се свържат с горещ битум.“

„Тъй като Magply е незапалим, излишният битум може да се изгори преди да се монтира покривната система Langley. Използвали сме Magply няколка пъти в подобни ситуации включително за друг училищен проект и купуваме материалите си чрез Under Cover, специализирана търговска фирма за покривни материали в Rayleigh и Colchester.“

По време на ремонтните дейности в гимназията Herts and Essex от RT Roofing Services са монтирали над 600 кв.м. плочи Magply с дебелина 6 мм. и размери 1200 мм. x 1200 мм.

Високоефективните и многофункционални плочи Magply се произвеждат по формулата MgO. Плочите са тествани в Обединеното кралство и са сертифицирани с клас А1 за реакция на огън. Плочите Magply са устойчиви, лесни за употреба на място и предоставят екосъобразна алтернатива на други традиционни покривни продукти.

Magply имат международно признати сертификати, потвърждаващи способността им за пожароустойчивост и осигуряване на изолация.

Източник: www.roofingtoday.co.uk