Изберете страница
„Фортикрийт“ пуска нова инструкция за покривни материали

„Фортикрийт“, един от водещите британски иноватори в областта на проектирането и производството на бетонни и шистови, покривни керемиди, пусна нова видео инструкция с цел да помогне на архитекти и спецификатори да изберат най-подходящите продукти за техните жилищни и търговски проекти.

30-минутното „Въведение в покривните работи“ разглежда основни принципи при избора на покривни керемиди.

Докато много местни проектанти продължават да предпочитат да използват естествен камък и шисти, заради рустикалните им мотиви и дългия им живот, фактор за тяхната устойчивост, инструкцията прави преглед как плоските и профилираните, съединени бетонни керемиди, както и каменните шисти с двойна обиколка могат да се използват за проектиране на домове, които се съчетават с местния пейзаж, без да се надвишава бюджета.

Видео инструкцията също обсъжда как да се подходи в случаите, при които проектирането на покривни керемиди е свързано с някои особености като изкривени покриви и отвесно поставяне на керемиди.

Рейчъл Епълярд, продуктов мениджър на „Фортикрийт“ в областта на покривите сподели: „ Във „Фортикрийт“ сме развили експертност в създаването на нови продукти, които не само имитират, но и подобряват традиционните материали. Тези знания са усъвършенствани с годините в тясно сътрудничество с проектанти, архитекти и строители, разработващи продукти, които да отговарят на индивидуалните им потребности. Като се има предвид това, едва ли има някоя друга фирма, която може да даде по-добър съвет и насоки на архитекти и спецификатори успешно да проектират бетонни покривни керемиди и шисти.

Източник: http://www.roofingtoday.co.uk/