Изберете страница

Публикувано на 31.01.2018 г.

Покана за конференция EPS’18

От името на организационния комитет, имам удоволствието да Ви поканя на “Петата международна конференция за приложението на блокчетата гео-пяна в строителството“ (EPS’18), която ще се проведе в Кирения, северен Кипър в периода 9ти – 11-ти май 2018 г.

Изследователи, консултанти, формовчици, изпълнители и практици в областта на гео-пяната от целия свят ще се срещнат в Кирения, за да обсъдят последните разработки и бъдещите тенденции при технологията за производство на леки блокчета експандиран пенополистирен или гео-пяна и нейното приложение в строителството. EPS’18 ще продължи да допринася за разработването на приложения на гео-пяната след успешните издания на конференцията Осло (1985), Токио (1996), Солт Лейк Сити (2001) и Осло (2011).

За нас е чест да посветим конференцията EPS’18 на г-н Тор Ерик Фринденлънд и г-н Гер Рефсдал, които първи разработват технология за производство на гео-пяна. Те въвеждат приложението на гео-пяната като лек материал, използван за пълнеж в Норвегия и също така разпространяват технологията в други държави.

Програмата на конференцията ще комбинира технически доклади и дискусии в областта на употребата, развитието и приложението на технологията за производство на гео-пяна. Тематиката на конференцията ще обхваща въпроси като съвременното приложение на гео-пяната, проектни спецификации, приложения, нови концепции, свойства на материала, оформление и специфични въпроси за приложението блокчетата гео-пяна в строителството.

Добре дошли в Кирения в периода 09-ти-11-ти май, 2018г.

Искрено Ваш,
Толга Озер
/Катедра строително инженерство на Университета „Окън“/

Източник: https://eumeps.org/