Изберете страница
Персонализирай своето пространство с колекциите от над 50 цвята фугиращи смеси MAPEI

Mapei предлага широка гама от висококачествени, високо-функционални продукти с богат спектър от цветове, за вътрешна и външна употреба. Без съдържание на разтворители, с много ниски нива на емисии на летливи органични съединения (ЛОС) и сертификация в съответствие с най-стриктните международни стандарти. Подходящи за всякакви видове и формати подови и стенни покрития: керамични плочки, теракота, каменни материали, мозайки и метал.

Фугиращите смеси от Mapei (циментови и епоксидни) се предлагат в богата гама от цветове, които да удовлетворят и най-взискателния клиент. Дълготрайността и еднородността на цвета на фугиращи смеси от Mapei се гарантира от тяхната специфична формула и употребата на пигменти, които остават стабилни дори при излагане на ултравиолетови лъчи или други атмосферни влияния.

Фугиращи смеси на циментова основа

Фугиращите смеси на циментова основа са особено подходящи за употреба в жилищни сгради – бани, кухни, плувни басейни, външни фасади, балкони и тераси, в търговски обекти като например, фугиране на плочки в супермаркети, ресторанти, аерогари и обществени сгради и за подове в индустриални среди.

Ultracolor Plus. Устойчива на плесени.

Фугираща смес на циментова основа с идеален еднороден цвят.
– За вътрешна и външна употреба;
– Без ефлоресценция®;
– Водоотблъскваща с DropEffect®;
– BioBlock® технология за устойчивост на плесени;
– Предлага се в 34 цвята;
– Много ниско ниво на емисии на летливи органични съединения (ЛОС);
– Класифицирана като CG2WA съгласно EN13888.

Фугиращи смеси на епоксидна основа

Благодарение на техните технически характеристики, гамата фугиращи смеси на епоксидна oснова е особено подходяща, когато има специални изисквания за хигиена и устойчивост на агресивни химикали.

Ето защо, те се използват в жилищни и търговски среди, за гарантиране на силно атрактивен и декоративен финиш, без хигроскопичност и добри работни характеристики, както и във всякакви индустриални среди, където се изисква много висока устойчивост на химикали и висока якост, също така и устойчивост на киселини и въглеводороди, като например за индустриални подове в предприятия за хранителни продукти (месопреработвателни предприятия, маслобойни и др.).

Епоксидна гама Кerapoxy. Киселиноустойчиви.

– За вътрешна и външна употреба;
– Много висока якост и химическа устойчивост;
– Неабсорбиращи;
– Предлагат се в богата гама от цветове;
– Много ниско ниво на емисии на летливи органични съединения (ЛОС);
– Особено подходящи за полагане и фугиране на декоративни плочки и мозайка в помещения, където е необходимо постигането на безупречен и естетичен вид на покритието;
– Подходящ за полагане върху основи, при които се изисква полупрозрачнo покритие, което да пропуска светлината (напр. основи от стъкло);
– Kerapoxy Design може да се смесва с метализираната цветна добавка за блясък МapeGlitter, за създаване на специални естетични ефекти.

Пример за приложение на фугиращи смеси Mapei в система за тераса Mapei “Премиум плюс“

Персонализирай своето пространство с колекциите от над 50 цвята фугиращи смеси MAPEI

MAPEI е с теб: посетете ни на www.mapei.com/BG-BG/ и на страницата ни във Facebook/@mapeibulgaria