Изберете страница

Ursa винаги е целяла да предложи на клиентите си устойчиви и иновативни изолационни решения, които максимално да отговарят на техните текущи нужди. Като производител на изолационни продукти, ние същевременно се стремим и ежедневно да редуцираме негативното въздействие върху околната среда в основната си дейност и да въвеждаме кръгови процеси по отношение на използваните суровини. Продуктите от минерална стъклена вата Ursa са отлична топлоизолация и съдържат до 95% рециклирани материали, с което допринасяме за по-доброто бъдеще на планетата.

Новото поколение твърда минерална вата предлага най-доброто съотношение между топло- и звукоизолация, механични свойства и пожаробезопасност. Твърди изолационни плочи, произведени от минерална вата TECTONIC, едностранно каширани с бял стъклен воал, хидрофобизиран продукт.

 

Новият и иновативен продукт предлага нови сфери на приложение

Топло- и звукоизолация за повърхности без натоварване като тавани на гаражи, работилници, мазета и килери. Продуктът се характеризира с отлични изолационни характеристики и лесен монтаж.

Много предимства на новите и иновативни плочи URSA TECTONIC UPh/Vv

Плочите URSA TECTONIC UPh/Vv предлагат идеално съотношение между топлоизолация и звукоизолация.

Оптималните размери и лекотата на плочите позволяват бърз и лесен монтаж, разрязване и напасване към повърхностите и формите на сградата.

Изолацията UPh/Vv се характеризира с отлично звукопоглъщане.

Освен, че продуктът е изключителна топло- и звукоизолация, той е устойчив на огън и удар. Минералната вата, която е негорима, гарантира, че ще бъдете по-сигурни в дома си.

Благодарение на добрата паропропускливост къщата Ви наистина ще диша. И Вие с нея. Искате комфорт и приятно усещане в дома си — това включва подходяща температура и влажност на въздуха.

Инициативата URSA goes green се опитва да допринесе значително за изпълнението на ангажимента за намаляване на емисиите на CO2 чрез повишаване на осведомеността относно избора на по-добри и устойчиви изолационни материали.

 

Източник: ursa.bg