Изберете страница

На 29.05.2020 г. е получено Разрешение за Въвеждане в Експлоатация на новата офис и складова база на фирма „Хидромат“ ООД. Тя се намира на Софийски околовръстен път, район Люлин.

Базата започна да функционира от 02.06.2020 г., като официалното откриване ще бъде през  месец септември с оглед настоящата ситуация.

Повече за Хидромат

Фирма “Хидромат” ООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, изпълнение и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения. Съдружници и управители на фирмата са инж. Кирил Маслев и неговият син инж. Антон Маслев. “Хидромат” ООД е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации от Чехия и Италия. Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове. Годишните продажби на битумни мушами са над 3 000 000 м2. B oблacттa нa тoплoизoлaциитe ĸoмпaниятa пpeдлaгa paзлични peшeния c eĸcпaндиpaн пoлиcтиpeн – ЕРЅ, eĸcтpyдиpaн пoлиcтиpeн – ХРЅ и минepaлни вaти. Фиpмaтa e cepтифициpaнa и ca внeдpeни ІЅО 9001 и 14001.

 

Източник: ХИДРОМАТ ООД