Изберете страница

Вече 10 години на българския пазар.

Професионална експертиза в естествените решения за топло-, звуко- и пожароизолация.

През последните месеци всички прекарахме много време вкъщи и осъзнахме колко е важен домашният комфорт.

Една легенда оживява, за да разкаже за произхода на минералната вата, която защитава домовете ни, така както те защитават нас. Той носи опита на миналото, за едно по-мъдро и безопасно бъдеще.

Вижте кой е той. Природа. Иновация. Изолация.

Защо минерална вата Кнауф Инсулейшън?

10 години Кнауф Инсулейшън е до своите клиенти и партньори в България. Компанията има над 40-годишен опит в производството на изолационни материали, като наш приоритет винаги е бил по-добрият живот за хората. А добрият живот означава комфорт в жилищата, на работното място, в обществените сгради.

90% от времето си прекарваме в закрити помещения – затова е важно да се чувстваме добре в тях, да сме трудоспособни, в добро здраве и кондиция.

Как постигаме здравословен комфорт в сградите?

Кнауф Инсулейшън е воден от стремежа към иновации в топлинната, акустичната и противопожарна защита.

Преди 10 години компанията представи иновативната Ecose® технология и революционното био-базирано свързващо вещество в продуктите си. Това научно откритие елиминира формалдехида и фенола от традиционното свързващо вещество, използвано в различни производства, включително и в това на минералните вати. Продуктите на Кнауф Инсулейшън от минерална вата с Ecose® технология не приличат на другите изолации – те са с естествен землистокафяв цвят, получен без добавяне на оцветители. За производството на минералната вата с Ecose® Technology е необходимо по-малко енергия, отколкото за производството ѝ с традиционните свързващи вещества, като по този начин се опазва околната среда.

 

Какви свойства притежава минерална вата Кнауф Инсулейшън? 

Минерална вата Кнауф Инсулейшън е напълно естествен материал. Тя не старее, негорима е, високо паропропусклива, с отлични топло- и звукопоглъщащи характеристики.

Естествената изолация с минерална вата намалява разходите за отопление и охлаждане и по този начин повишава стандарта на живот. Устойчива е на химикали, микроорганизми, птици и гризачи. Поради това, вече 10 години Кнауф Инсулейшън е символ на качество и устойчиво развитие на българския пазар.

Повече за Кнауф Инсулейшън

Кнауф Инсулейшън е един от водещите производители на изолационни продукти и решения в световен мащаб. Благодарение на постоянните иновации те непрекъснато подобряват решенията, които предлагат и помагат на клиентите и партньорите си в сферата енергийната ефективност и качественото строителство.

 

Кнауф Инсулейшън. Природа. Иновация. Изолация.

 

Всичко за изолацията с минерална вата ще намерите на: www.knaufinsulation.bg и www.izoliram.bg.

 

Източник: КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН ЕООД