Изберете страница

Публикувано на 13.02.2018 г.

ИЗПИТАНО КАЧЕСТВО В НОВИ ОПАКОВКИ

Пролетта наближава, а с нея и ремонтните дейности „чукат по мазилката“. Ако сте готови за едно ново начало, не се колебайте да освежите дома си с гамата мазилки на ТЕРАЗИД, създадени да помогнат на всяко архитектурно решение да се превърне в реалност.

Пет вида от асортимента на марката влизат в новата година с обновен, модерен дизайн на своите опаковки, и със същото високо качество!

Ако фасадата Ви вече не е това, което беше, значи е време за Decorit. С тази мазилка бързо и лесно ще придадете свеж вид на дома си отвън.

С Decorit Вие ще имате възможност да развихрите въображението си и да постигнете интересни комбинации с цветовете и дизайна – влачена или драскана, синя или червена мазилка, зависи само и единствено от вашите лични предпочитания.

Със силикатните и силиконови мазилки Silicat и Sicolit възможностите за креативни фасадни решения нарастват. Тези мазилки са изключително лесни за работа и предлагат допълнителни технологични предимства при тежки климатични условия и специфика на топлоизолационните материали.

Dekora е мазилка, която може да освежи дома Ви не само отвън, но и отвътре. Мазилката е с декоративен мозаечен ефект на база акрилатна дисперсия, с пълнител от естествени ситно натрошени пъстри мраморни и гранитни късчета. Повърхностният слой дава на мазилката много висока здравина и устойчивост на механични наранявания, съчетани с гарантирана устойчивост на цветовете.

Nanomax е перлата в короната на мазилките. Разработена е с най-модерните технологии в индустрията. Този модел мазилка е предназначен за различни фасадни елементи. Притежава изключително високи водоотблъскващи свойства и паропропускливост. Впечатляващи са възможностите на мазилката да се „самопочиства”, което значително улеснява нейната поддръжка. Това свойство се дължи на иновативната технология, при която с помощта на наночастиците по повърхността се предотвратява проникването и задържането на замърсители в структурата на мазилката.

Гамата фасадни мазилки на ТЕРАЗИД гарантират бързина и качество при изпълнението на всяка архитектурна задача. Мазилките са в пастообразна форма и готови за полагане. Независимо от вашите потребности и дизайнерски хрумки, с тях Вие може да осъществите Вашите желания.

И както е казал народът – по опаковката посрещат, по качеството изпращат.

Източник: „Теразид“