Изберете страница
Продуктите Fix ALL® са част от продуктовото портфолио на Soudal вече 25 години.

От първият продаден флакон, точно преди 25 години, до ден днешен, марката Fix ALL® непрекъснато се развива и разнообразява гамата от хибрид-полимерни уплътнители и лепила, които познаваме днес. В момента, генерираните продажби на продукти Fix ALL® по целия свят са за над 10 млн. флакона, в над 130 страни. Марката става все по-разпознаваема и отбелязва постоянен ръст на продажби.

ИНОВАТОРИ

За постигането на тези толкова впечатляващи резултати, Soudal продължава да инвестира в марката Fix ALL®. Soudal е пионер в разработването, производството и продажбите на хибрид-полимерна технология. Fix ALL®, сега е един от най-известните и най-иновативни хибрид-полимерни продукти на пазара, оценени с високо доверие от потребителите. Продуктите Fix ALL® са създадени на базата на патентованата технология SMX® Hybrid Polymer. Характерно за марката ,която използва тази иновативна технология е гъвкава връзка, супер високо първоначално залепване, супер бърза и супер здрава финална якост на свързване, заедно с комбинации от тези функции, както в прозрачни, така и в различни цветови варианти.

ВСИЧКО В ЕДНО- ЛЕПИ И УПЛЪТНЯВА

Продуктова гама с висока добавена стойност, която включва многофункционални продукти, подходящи за уплътнение и лепене на открито или закрито, на почти всички материали и повърхности. С други думи, продукти, които винаги си струва да имаш под ръка. Няколкото различни варианта на продукти Fix ALL® са разработени с различни специфични характеристики, за да отговорят на нуждите на потребителите.

 

Източник: СУДАЛ ЕООД