Изберете страница
БАИС  събра членове и партньори на Коледно събитие

„Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) отбеляза успешния край на 2017г. със събитие за членовете и партньорите си, което се състоя на 14.12.2017г. в хотел „Сити Авеню“.

БАИС  събра членове и партньори на Коледно събитие

Председателят на БАИС г-н Борис Радулов поздрави гостите с настъпващите Коледни и Новогодишни празници и направи кратък преглед на постигнатото от асоциацията през изминалата година. Г-н Радулов изтъкна като един от най-значимите успехи на БАИС инициирането на промени в „Наредба Iз-1971 за строително-технически правила и норми за осигуряване на бeзопасност при пожар“, които се очаква на станат факт в началото на 2018г.

БАИС събра членове и партньори на Коледно събитие

Инж. Йордан Николов, изпълнителен директор на БАИС, също приветства гостите и сподели своята визия за предстоящата 2018г. Инж. Николов отбеляза, че БАИС планира да изгради изложбена и презентационна зала за членовете си, както и да работи усилено за разширяване на членската си база. Инж. Николов подчерта, че приоритет на асоциацията за 2018г. е и привличането в структурата на БАИС на фирми, изпълнители на изолационни работи чрез обединяването им в регистър. В тази връзка в началото на 2018г. се предвижда да се проведе семинар по Мениджмънт на подизпълнителската фирма, насочен към апликаторите на изолации.

За доброто настроение на присъстващите екипът на БАИС беше подготвил томбола със забавни късмети, а гостите оставиха пожелания към бранша за новата година.

БАИС събра членове и партньори на Коледно събитие
БАИС събра членове и партньори на Коледно събитие

Източник:БАИС