Изберете страница

Строителният фестивал, организиран от BAU Academy в началото на есента, събра за 2-ри път производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство с архитекти, проектанти, строителни компании, ВиК и пътни инженери, майстори и инсталатори.

Събитието се проведе от 16 до 18 септември, на открити и закрити площи, в локацията на BAU Academy на бул. Цариградско шосе, 319, в София.

Инж. Йордан Николов, изпълнителен директор на БАИС участва във втория модул, който беше под формата на семинар за зелените покриви. Основни точки в презентацията бяха хидроизолационни системи за зелени покриви и паркинг-покриви, класификация на зелените покриви: интензивни, екстензивни, наклонени покриви и др.

Судал ЕООД участва с щанд в зона сградно строителство. Екипът на фирмата представи професионалните продукти пени за лепене Soudabond  и битумни ленти Soudaband.

Участие взеха и Кнауф Инсулейшън ЕООД. Арх. Цветелена Младенова и арх. Мартина Тонева изнесоха лекция на тема Urbanscape® система екстензивни озеленени покриви.

Във фестивалната програма бяха включени ежедневни Демонстрации в шатрите на участниците, Инсталации на външните зони; Семинари в конферентната зала; Промоционални цени и отстъпки от водещи брандове; Музика на живо; Бирен фест и вкусна храна.

 

Източник: БАИС