Изберете страница

Публикувано на 14.09.2018 г.

Повече информация – по-добър дизайн

От средата на месец август интернет страницата на Аустротерм България посреща своите посетители напълно обновена и с много повече актуални новини от света на ефективните топло- и шумоизолационни решения. На познатия адрес www.austrotherm.bg както и до сега може да бъде намерена информация за компанията, за предлаганите от Аустротерм продукти и приложението им в строителството. Данните са актуализирани и допълнени и са представени в нова, по-прегледна форма, улесняваща ориентацията и намирането на нужната информация. Включени са нови рубрики и функционалности, които да направят страницата още по-полезна и информативна.

Какво да очаквате в новия виртуален дом на Аустротерм?

На обновения уеб сайт са представени както продуктите на Аустротерм, така и различните области, където те намират приложение. В помощ на всички заинтересовани лица е систематизирана полезна информация за всяка една област, придружена от технически спецификации на материалите, примери, подробни указания за изпълнение и схеми за полагане.

В полза на посетителите на уеб сайта е разработена лесна за използване търсачка на дистрибутори, която показва на заинтересованите лица, къде се намира най-близкият и удобен за тях търговец на строителни материали, предлагащ продуктите на Аустротерм. Освен това на страницата могат да бъдат разгледани някои от най-добрите и интересни референтни обекти, реализирани с продуктите на Аустротерм.

Новият уеб сайт предлага на клиентите, приятелите и партньорите на Аустротерм много и полезна информация. В меню „Изтегли”, на разположение за разглеждане и сваляне, са поместени всички актуални каталози и брошури, както и техническа документация за продуктите на Аустротерм – декларации за експлоатационни показатели и технически карти. Важни новини от света на ефективните топло- и шумоизолационни решения, както и новости около компанията могат да бъдат открити в „Актуално“.

Източник: АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД