Изберете страница

Публикувано на 13.06.2018 г.

Saint-Gobain Weber България с нов уебсайт и на нов адрес

Освен значително подобрените функционалности и дизайн, Weber е една от първите компании в света, които си осигуряват изключителни права на домейн от първо ниво (top level domain) http://www.bg.weber/

За добро или за лошо, живеем във време, в което технологиите и пазарите се развиват ежедневно и потокът от информация никога не спира. Това от своя страна налага необходимостта за всяка компания да изгради онлайн присъствие, съобразено с нуждите на своите клиенти и потребители – да е лесно, удобно, функционално, красиво и в крак с най-новите тенденции и технологии.

Именно от тези нужди се водихме във Weber при създаването на новия ни уебсайт, който включва няколко значителни подобрения, улесняващи планирането и изпълнението на строителни дейности.

По-мощна и по-прецизна търсачка – разработихме изчерпателен и интуитивен набор от критерии за търсене, с които е изключително лесно да намерите най-подходящия за вас продукт или решение, дори да не знаете какво точно търсите. Можете да търсите по характеристики на продукта, място и технология на полагане, и разбира се по име, за да стигнете до нужната ви информация.

Разпределение на продукти и решения по области: бани, кухни, басейни, фасади, тераси и други – систематизирахме цялата информация в области, за да можете бързо и удобно да се подготвите за ремонта или изграждането на дадено помещение – от къде се започва, важни обстоятелства, които трябва да се предвидят, специфични казуси, подходящи продукти и технологии за полагане.

Технически решения – разширен и подобрен каталог с най-често срещаните казуси по строителните обекти и подробно обяснение за най-подходящите решения.

Блог – нова зона за техническа информация и вдъхновение в строителството. В блога можете да научите защо е важно да не правим компромиси в качеството и да се стремим да изграждаме комфортни, функционални и красиви места за живот, както и да почерпите идеи как да го постигнете във вашия дом.

Вашето weber пространство – специална зона за потребителите, в която можете да съберете цялата информация за вашия проект на едно място. Подходяща е както за собственици на жилища, така и за професионалисти от строителния бранш.

За да е пълна промяната, освен новия дизайн и функционалности, уебсайта на Weber идва и на нов адрес – www.bg.weber

Като световен лидер Weber е изправенa пред различни опити за злоупотреба с марката или дори фалшифициране. Отсега нататък всеки посетител на уебсайт на Weber ще може да се довери на това, което вижда, тъй като само ние сме на .weber.

Това преминаване към просто, лесно запомнящо се и достоверно име на домейн от първо ниво е жив пример за мотото на Weber – “We care”: създадохме уебсайта с грижа – за майсторите, за строителите, за любителите на дома. За да могат хората да се наслаждават всеки път, когато взаимодействат с марката Weber.

ЗА СЕН-ГОБЕН
Сен-Гобен проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и бит: в сградите, в транспортните средства и в индустрията. Те ни осигуряват комфорт, полезност и сигурност, като същевременно съответстват на предизвикателствата на устойчивото строителство, на добива на суровини и на климатичните промени. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €40.8 млрд. продажби през 2017 г., присъствие в над 65 държави и повече от 170,000 служители.

В България Сен-Гобен е представена от направленията Ecophon, Eurocoustic, Isover, Rigips, Weber и представителствата Glass, Formula и PAM. Компанията разполага с два завода на територията на страната и има 96 служители.

http://saint-gobain.bg/
Корпоративно видео

ЗА WEBER БЪЛГАРИЯ

Weber е част от Групата Сен-Гобен.

Направление Weber оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. Вебер е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Сен-Гобен, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения.

“We care” е водещия слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Вебер във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради: Да живеем с грижа за безопасността и ползата на всички. За да бъде животът по-лесен, по- удобен и по-уютен. Ние от Weber смятаме, че най-важното в строителния бранш е да живееш с грижа за хората и тяхната среда.

http://www.bg.weber
Facebook страница

Източник: Saint-Gobain Weber България