Изберете страница

Saint-Gobain Weber България стартира националната промоция „Лепи плочки, събирай плочки!“ в подкрепа на добрите майстори. Само от 2 септември до 15 ноември 2019 г., желаещите да се включат в промоцията, трябва да закупят продукти, участващи в кампанията, да изрязват и събират промоционални елементи и да ги изпратят в запечатан плик до офиса на компанията в гр. Костинброд.

Наградите са много и разнообразни – от работно облекло и аксесоари, до електрически инструменти и предмети за свободното време. Правилата за участие са лесни, а стъпките, които желаещите да участват в промоцията трябва да следват са само три!

 

1. Купувайте Weber лепилата, участващи в промоцията

Участващите продукти са:

webercol стандарт;

webercol профи;

webercol грес;

webercol флекс.

Клиентите могат да ги намерят в дистрибуторската мрежа на Weber. Всяко едно от лепилата носи различен брой Бонус точки.

 

2. Изрежете и събирайте точки

 

Клиентите трябва да открият промоционалния символ – специфичната “капка” на Weber, който се намира на гърба на торбата на всеки един от продуктите, част от промоцията. Те трябва да изрязват символите, да ги събират и след като ги изпратят могат да получат награди!

 

3. Изпрати отрязъците и получи награда

Колкото повече „капки“ са събрани, толкова повече награди могат да бъдат спечелени! Отрязъците трябва да се изпратят в запечатан плик по куриер или с препоръчано писмо, на адреса на офиса на Saint-Gobain Weber в България: гр. Костинброд, 2230, ул. “Император Константин Велики” 13, за отдел “Маркетинг” и Промоционалната кампания “Лепи плочки, събирай точки!”

Освен отрязъците, в пликът трябва да присъства контактната форма по образец, в която да бъде посочена конкретната награда/награди, която клиентът би искал да получи.

За Saint-Gobain Weber в България

Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. В световен мащаб, Weber присъства в 63 държави и има над 10 000 служителя. Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната.

We care е водещият слоган, отличителен белег и ангажимент, който ръководи компанията Weber във всяко нейно действие. „We care“ представя обещанието на компанията, че продуктите произведени от нея са създадени с грижа за сигурността и комфорта на всички, които проектират, произвеждат, строят и живеят в построените сгради. Ние от Weber вярваме, че най-важното в строителния бранш е да работиш с грижа за хората и тяхната среда.

Повече за компанията можете да научите от интернет-страницата ни bg.weber, както и като ни последвате във Facebook и Instagram.

За групата Saint-Gobain

Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и ежедневие, като ни осигуряват комфорт и сигурност. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €41.8 млрд. продажби през 2018 г., присъствие в над 68 държави и повече от 180 000 служители. 

Източник: СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД