Изберете страница

Много нови функции и възможности

Röfix България посрещна пролетта на 2020 с нов сайт. Той е насочен както към специалистите в бранша, така и към крайните клиенти.

Наред с модерния дизайн, компанията насочи усилията си към създаване на функционалности и улеснения, които да са полезни в ежедневната работа на нейните партньори и клиенти.

Новата платформа дава възможност на потребителите да се потопят в новия дигитален свят на Röfix: Продуктова търсачка и Калкулатор на разходна норма. Те помагат да се изберат точните продукти според вида на проекта и да се получат насоки как да се прилагат съответните продуктови решения. Можете да намерите подходящия контакт с най-близкия до вас Röfix – консултант или търговец на строителни материали.

Бързо и лесно в сектор Downloаds посетителите имат възможността да свалят на локално устройство или да запазят в своя „кошница“ в раздел Фаворити  най-необходимите им технически данни за продуктите. Може да се видят и актуалната Röfix Ценова листа, наръчници, брошури и CAD-детайли.

В раздел Строителни тенденции и решения може да се научи много по темите за разширяване, обновяване или ново строителство. Сърфирайте и се забавлявайте.

Източник: РЬОФИКС ЕООД