Изберете страница

Когато за първи път Кнауф Инсулейшън пуска на пазара каменна и стъклена минерална вата с иновативната Ecose® Technology, това бележи значим скок в производството и търсенето на топлоизолационни продукти от минерална вата. И до днес тази революционна технология, базирана на бързо възобновяеми естествени суровини продължава да впечатлява от Европа до САЩ и Австралия. Компанията се гордее с иновация, която има невероятни предимства, отчитани както от инвеститори, архитекти и инженери, така и от монтажниците.

Минерална вата, произведена с Ecose®  Technology, е отличена със сертификата Indoor Air Comfort Gold Standard Certificate като част от Eurofins Indoor Air Comfort Gold – стандарт за тестване и сертификационна програма, защото допринася за подобряване на качеството на вътрешния въздух в помещенията, в които е вложена.

Изолацията с Ecose® Technology повишава общия рейтинг на обектите според най-използваните рейтингови системи за зелено строителство (LEEDDGNB и BREEAM). Тя добавя допълнителни точки, благодарение на биоразградимото свързващо вещество без добавен формалдехид.

Как да разпознаем минералната вата с Ecose® технология?

Продуктите произведени с Ecose® Technology са с естествен землистокафяв цват, така че освен да усетите разликата, можете и да я видите.

10 години – 10 факта за Ecose® Technology

Изолационни продукти с Ecose® Technology за всички сградни конструкции и елементи

Източник: КНАФ ИНСУЛЕЙШЪН ЕООД