Изберете страница

Топливо АД

Внос

Топливо” АД е лидер във вноса на руски въглища и газ пропан-бутан в страната.

Търговия

“Топливо” АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в България, с над 200 работещи обекта и повече от 70 години история.

Управление

Управител: Преслав Козовски

Лице за контакт: Антон Иванов

Адрес

София, ул. Солунска 2

Контакти

Т: 02 9333 555

М: 0883 505 707

Е: toplivo@toplivo.bg

У: www.toplivo.bg

Продукти

Визия и мисия

“Топливо” АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в България.

В складовете на Топливо АД ще намерите всичко за строителството, ремонта, отоплението, градината.
Нашите продукти достигат до всички клиенти – от инвеститора и строителя до обикновения потребител. Разнообразие от продукти на конкурентни цени, складове във всяко по-голямо населено място, транспорт до адрес на клиента, качествено обслужване – заради това клиентите избират нас!

Вече 70 години името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната – синоним на традиции и качество в обслужването!
Компанията притежава над 200 работещи обекта и реализира годишен оборот от над 160 млн. лв. Със своите над 800 служители Топливо АД е най-големият работодател в България в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива.

Нашите цели стават все по-високи! Ние искаме да увеличаваме всяка година пазарният дял на Топливо АД и знаем как да го постигаме:

Непрекъснато подобряване на обслужването на клиентите
За нас всеки клиент е важен и специален. Ние насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на крайни и корпоративни клиенти. Развиваме B2B канала чрез изграждане на екип от мобилни търговци за продажби на строителни и отоплителни материали в цялата страна. Обновяваме тежкотоварния си автопарк с чисто нови машини. Въвеждаме електронна търговия чрез уебсайта си за да са по-достъпни нашите услуги. Непрекъснато обновяваме нашите складове и обекти, за да предложим на клиентите си по-добра услуга.

Разширяване на продуктовата гама
Непрекъснато се стремим да разширяваме портфолиото си с предлагани продукти, за да можем да удовлетворим нуждите на всеки клиент. Създаваме и налагаме собствена марка продукти.

Увеличаване броя на нашите обекти
Стремим се да увеличаваме непрекъснато броят на нашите складове, за да сме по-близо до всеки наш клиент, независимо къде е той.

Форма за контакт

15 + 14 =