ТЕРАЗИД ЕООД

Производство

Производство на мазилки, лепила, шпакловки, топлоизолационни и хидроизолациони материали.

Търговия

Освен широката дистрибуторска мрежа в България, ТЕРАЗИД развива успешна търговия с Гърция, Сърбия, Румъния, Македония, Албания, Косово, Кипър, Молдова, Англия, Белгия, Либия и др.

Управление

Управител: Росен Станков

Лице за контакт: Велин Александров

Внос

ТЕРАЗИД е официален представител и вносител на водещия италиански производител на интериорни бои и мазилки ADICOLOR.

Адрес

София, Гара Искър, ул.5004 5

Контакти

Т: 02 979 99 71

М: 0888 562 145

Е: office@terazid.com

У: www.terazid.com

Продукти

ТЕРАЗИД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество.

Визия и мисия

ТЕРАЗИД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Компанията е създадена през 1996 и за последните 20 години, комбинирайки традициите в производството на строителни материали и стандартите за високо качество, се превръща в топ марка на пазара.

Дружеството притежава модерна производствена база, простираща се на 3000 м2, с капацитет от 400 тона/ден за циментови и гипсови смеси и 20 тона/ден течни и пастообразни продукти.

Компанията притежава отделна фабрика за производство на топлоизолационни плоскости от EPS, а с цел повишаване на качеството на суровините и в непрекъснат стремеж за оптимизиране на производството, ТЕРАЗИД построи своя собствена поточна линия за сушене и сепариране на пясък и мрамор.

ТЕРАЗИД е носител на множество отличия, сред които признание за най-влиятелна марка Business Superbrands Bulgaria, златен медал от Международния пловдивски панаир и International Quality Award.

ТЕРАЗИД притежава сертификати за успешно внедрени и действащи системи за управление на качеството, здравето и безопасността при работа и опазване на околната среда.

ТЕРАЗИД е първият български производител сертифициран по ETAG 004 и притежаващ Европейска Техническа Оценка (ETA) за своята интегрирана топлоизолационна система Bio Clima.

20 години традиции в производството и стандарт за високо качество

Проекти

Форма за контакт

13 + 12 =