Изберете страница
Надграждане на формата

Безспорно е твърдението, че успехът се крие в непрекъснатото развитие и надграждане. Максимата е водеща за специализираното изложение Архитектурно-строителна седмица, където тази година освен добавянето на цял един сектор с едрогабаринтата строителна механизация на открити площи от над 6000 кв.м., ще могат да се видят и други нови подсектори свързани със строителството.

Срещи на живо

Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо, и Архитектурно-строителна седмица се очава да се разгърне върху 17 000 кв.м. в изложбени зали 1,2, 3 и 4 и на открити площи.

Специализираното изложение дава възможност за професионални срещи на инвеститори, инженери, архитекти, строители, дизайнери с производители, доставчици, дистрибутори, иноватори. Присъстващите ще открият новостите в много сфери. Сред които: “Smart системи” Сградната автоматизация”, “ОВиК”, „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, и др.

Не по-малко значима е и съпътстващата програма, където в четирите дни на изложението се разискват важни за настоящото състояние на бранша теми. В допълнение се очакват и състезателни елементи в залите и на открити площи на конкурентни предложения в различни категории.

За първи път в отделен сектор ще бъдат представени и инструменти за кредитиране, инвестиции, лизинг и застраховане в сектора.

Три изложения под един покрив

Заедно с Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, в същия период ще се проведе и изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането, с което по един логичен начин завършва цялостния процес в строителството от проектирането, през цялият цикъл на всички строителни дейности до обзавеждането и проектиране сигурността на сградите и прилежащите площи.

И тази година партньори на изложението са професионалните организации: Камарата на архитектите в България (КАБ), Камарата на строителите в България (КСБ), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИПП), Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС), Асоциация на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), Българска асоциация на фасадната индустрия (БАФИ), Национална асоциация на строителнитепредприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Национална компания индустриални зони и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Безспорно през всичките 21 издания досега, Архитектурно-строителна седмица доказа устойчивия си характер и значение като професионална платформа за сектора. Последните години следват и още една тенденция – към непрекъснато концептуално надграждане, което превръща изложението във все по-атрактивен, качествен и необходим формат както за българските, така и за чуждестранните участници и посетители.

Линк за регистрация може да намерите тук.

 

Източник: Интер Експо Център