Изберете страница
На 28-ми и 29-ти септември Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) стана дом на един от най-мащабните и вълнуващи форуми за строителство и архитектура.

Основната цел на изложнието беше да  създаде първа среща между бъдещите специалисти и големите имена в строителството и архитектурата чрез работилници, лекции, дискусионни панели с успешни личности от сферата в България и света.

Баумит България ЕООД, Винеребергер ЕООД и Фибран България АД бяха членовете на БАИС, които участваха във форума.

И през двата дни във фоайето на УАСГ специална дигитална VR кула, изцяло конструирана от скеле, посрещаше гостите на форума. Чрез VR очила посетителите имаха възможност да се разходят из интересни архитектурни проекти от целия свят, включително канадски апартамент, както и да „присъстват“ на изграждането на стени, покриви и монтаж на скеле.

Всяка компания бе подготвила интерактивно предизвикателство, а посетителите трябваше да изпълнят задачата, за да вземат печат от компанията на своята карта. Всеки, събрал поне 25 печата през двата дни участваше в томбола за различни награди.

Всички щандове за провеждане на интеракциите бяха изградени от велпапе и в последствие рециклирани след провеждането на форума. С отношение към природата, форумът беше едно от първите изцяло екологични събития в България.

 

Източник: БАИС