Изберете страница
Строителната индустрия днес поставя изисквания за високотехнологични решения в хидроизолацията и защитата на сградите.

Издръжливост, лесно полагане, устойчивост, удобна поддръжка и в същото време естетика са едни от най-честите критерии при избора. За да отговори на тези нужди, ISOMAT създаде вертикално интегрирано и напълно автоматизирано производство за продукти на основата на полиуретан и разработи пълна гама от полиуретанови строителни материали, включително студено нанасяни течни хидроизолационни мембрани, подови покрития, уплътнители за фуги, импрегнатори, лакове и грундове.

Системите ISOMAT PU са с висока устойчивост на UV радиация, атмо­сферни условия и стареене, което ги прави идеални за множество приложения за хидроизолация и защита на плоски покриви, открити тераси, вътрешни дворове, балкони и др. Основен продукт в полиуретановите системи е ISOFLEX-PU 500 – 100% полиуретанова, еднокомпонентна, течна хидроизолационна мембрана, която осигурява абсолютна хидроизолация. Мембраната се отличава с устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи. Тя е трайно еластична и гъвкава при температури между -40°C и +90°C. Проявява силна адхезия към почти всякаква основа, също така е водоустойчива и паропропусклива.

Хидроизолационната мембрана се нанася лесно с ролер или с машина за безвъздушно пръскане, тя образува монолитна безшевна мембрана. Продуктът предлага лесна и надеждна обработка на множеството детайли по съвременните покриви, както и е с ниско тегло, което не натоварва конструкцията. Благодарение на техните високи механични свойства и гъвкавост, особено при по-ниски температури, и възможността да се полагат при различни климатични условия, полиуретановите течни хидроизолационни мембрани и покрития на ISOMAT могат да се прилагат и в предизвикателни климатични области.

 

Източник: profiland.net