Изберете страница

Лидерът в търговията със строителни материали, отоплителни материали и горива – Топливо, представи най-новите продукти в номенклатурата си – кофражни платна и Н-трегери на Pfeifer Group и строителен шперплат 20мм GRADI#PLEX. Кофражните панели имат дълга традиция в структурното строителство. Приложенията варират от кофраж за плочи до стени, мостове и тунели, както и работни площадки. Продуктовата гама включва кофражни плоскости между 21 и 27мм, и масивни дървени плоскости с дебелина от 20мм.

Pfeifer Group разработва греди за дървен кофраж, от ново поколение, PF20plus и кофражни панели, произвеждани по най-висок стандарт за качество.

Всички кофражни плоскости се поддържат на склад за оптимизирано и бързо обслужване. Система за вътрешен контрол гарантира съответствие с високите стандарти за качество. Pfeifer Group добива дървесина от устойчиво управлявани гори, с цел намаляване на въглеродните емисиите. Pfeifer Group се концентрира върху производството на дървени продукти за ясно дефинирани области: дървена конструкция, технология за бетонни кофражи, опаковъчната индустрия и нарязан дървен материал.

GRADI#PLEX е влагоустойчив строителен шперплат с обща дебелина от 20мм. Шперплатът е съставен от кръстосани редуващи се пластове /14-слоя/ тополов фурнир, което придава здравина на материала.
Външните пластове на влагоустойчивия шперплат от двете му страни са от полимерен слой с черно покритие. Използва се за хоризонтален или верти- кален кофраж. Шперплатът е с голяма здравина, което го прави подходящ, както в строителството, така и за изграждането на сцени, преместваеми конструкции и др. Шперплатът е предназначен за тежък режим на употреба, платната могат да бъдат използвани 5-8 пъти при спазване на инструкциите за съхранение и ползване.

 

Източник: bg.profiland.net