Изберете страница

Качествата на течните битумни продукти за хидроизолиране на сгради и конструкции са неоспорими. Предимствата им включват бързо нанасяне без нагряване на основата, бързо стягане и кратки проектни срокове, приложимост върху сухи и влажни основи, образуване на 100% безфугово покритие без критични точки и др.

Серията течни и обмазни битумни хидроизолации и грундове ХИДРОЗОЛ® на МАРИСАН предоставя решение на всеки казус, включително:
  • Хидроизолация на основи, фундаменти, метални и ламаринени покриви;
  • Ремонт на старата покривна битумна хидроизолация;
  • Стопиране на течове между битумни и метални керемиди;
  • Уплътняване около комини и покривни елементи;
  • Подготовка за полагане на нова хидроизолация;
  • Пароизолация при изграждане на покриви;
  • Стопиране на капилярна влага.

Полимер-битумната хидроизолационна паста на водна основа е изградена на база SBS-модифициран битум, в комбинация с каучук, пълнители и армиращи влакна. Формулата е 100% еко-съобразна и безвредна, без съдържание на органични разтворители.

Полимер-битумен грунд на водна основа Хидрозол® BG-AQ за оптимална подготовка преди полагане на рулонна и течна битумна хидроизолация.

Продуктът позволява дълбоко проникване в микропукнатините на основата като спомага за нейното уплътняване и подобрява сцеплението с последващото покритие.

Високата еластичност допълнително допринася за сигурното поведение и дълготрайната експлоатационна надеждност на финишното покритие от рулонна или течна битумна хидроизолация.

 

С продукта се работи лесно и безпроблемно като позволява полагане и върху влажни повърхности. Подходящ е за подготовка на бетон, метал, циментови замазки, стари битумни хидроизолации, дървени и други типове основи. След нанасяне изсъхва само в рамките на 15 до 30 минути.

Битумна паста Хидрозол® BP за трайно отстраняване на течове при битумни и ламаринени покриви

Пластичната шпакловъчна паста обезпечава лесните и бързи ремонти и уплътнявания на конструктивни детайли, отвори около комини, тръби, вентилационни шахти и покривни прозорци, улуци и др.

Изсъхва бързо и образува силно еластично водонепроницаемо покритие. Оформеният слой не се свива и напуква и устоява на предизвикателствата на времето и атмосферните условия.

Идеален избор е за ремонт на стари битумни хидроизолации, както и за стопиране на течовете между ламаринени, битумни и всякакви други покривни листове.

След нанасяне прилепва перфектно към сухи и влажни основи като позволява приложение дори и под водното равнище. Спомага за защита от подпочвена влага и повърхностни води. Битумната паста намира приложение и за запълване на неравности и пукнатини в бетонови, асфалтови, оловни, цинкови и стоманени основи, мазилки и др.

Източник: МАРИСАН И КОЛЕВ АД