Изберете страница

Тази година марката Судал отново беше удостоена с наградата Superbrands на България за 2021/2022 в В2В сектора. Това е знак, че получената награда за Superbrands на българския пазар за 2019/2020 г. не е плод на случайността, а резултат от дългосрочната стратегия за развитие на марката. Марките от В2В сектора участват в резултат на номинация, базирана на редица достоверни пазарни проучвания. Както и анализи на независими организации и изследователски агенции и след изрична покана от страна на Superbrands.

Soudal е водещ световен производител на полиуретанови пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята над 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 3654 души, а годишният оборот е 911 милиона евро.

Компанията доставя своята иноваторска продукция в повече от 140 страни. Холдингът има 22 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 72 представителства по целия свят. Soudal осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка.

Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения. Наред с най-високо качество и безопасност на продукцията.

Компанията редовно провежда одиторска проверка и работи в съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001.

 

Източник: СУДАЛ ЕООД