Изберете страница
Судал България e победител във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023 в категорията бавно оборотни стоки (NON FMCG).

Най-престижното жури в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури.

“Искаме да поздравим Судал за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Н. Пр. Тодор Стоянов, посланик на Р. България в Италианската република, психологът Ани Владимирова и др.

Този знак за отличие на компанията е резултат от постоянните ѝ усилия да създава стимулираща и развиваща работна среда за своите служители.

Като водещ световен производител на химически продукти, специализирани в сферата на строителството и индустрията, стремежът към качество и иновации е в основата на философията на компанията. Успехът ѝ обаче не би бил възможен без талантливия екип,стоящ зад Судал.

Тази награда е свидетелство за ангажирането на компанията към своите служители. Судал продължава да инвестира в хората си и да работи усилено за подобряване на работната среда.

Заслужено признание за добрите практики и стремежът към по-добро бъдеще на Судал България.

 

Източник: СУДАЛ ЕООД