Изберете страница

Mapei е компания, която се уповава на своите ценности, успявайки да ги съхрани и предаде повече от 80 години. Една от тях обаче е неизменна част от Mapei още от първия ден oт създаването на компанията през 1937 година. Иновациите са тази традиция, която е двигателят на технологичното бъдеще на корпорацията.

Днес, Mapei има обособени 31 научноизследователски лаборатории разположени в 20 държави. Те ежедневно работят усилено за разработката на нови продукти, изцяло иновативни за строителния сегмент в световен мащаб. Компанията инвестира 5% от годишния си оборот в научни изследвания и ангажира 12% от служителите си в тази дейност. Mapei има 6 иновативни технологични разработки – LowDust, Fast Track, DropEffect, BioBlock, Ultralite и Green Innovation.

Технологията Low Dust е създадена с цел намаляване отделянето на прах при продукти на циментова основа.

Тя респективно е свързана с технологията Green Innovation. Втората има за цел да оптимизира производствените процеси като ги ангажира с грижа за околната среда. На база на тази технология, R&D екипите на Mapei създадоха и продуктова линия, която има за цел да опазва околната среда. Линията гарантира сигурност, дълготрайност и има минимално въздействие върху природата и нашето здраве.

Fast Track технологията е за хора, които ценят времето, тъй като намалява технологичната продължителност на работа. Продуктите, които са създадени въз основа на Fast Track позволят лесна и бърза работа на вашия обект.

Drop Effect е разработка, която намалява абсорбирането на вода. Тя е приложима при строеж или поддръжка на помещения, които непременно държите да запазите сухи.

Bio Block е технология, която не позволява развитието на микро организми, мухъл и плесени. Това я превръща в технология, която позволява достигането на най-високо санитарно ниво. Bio Block прави повърхностите безопасни за деца, възрастни и помещения, в които се обработва храна.

Шестата технология UltraLite позволя производството на олекотени циментови лепила за плочки. Предлага идеално залепване на всички видове керамика, мозайка и естествен камък.

За Mapei иновациите са с висока важност, тъй като нашата мисия е да посрещнем бъдещето в строителството, готови да предложим сигурни и креативни решения на нашите клиенти.

В Mapei се стремим да бъдем максимално полезни на нашите потребители, както с качеството на продуктите, така и с тяхното приложение. Ако продуктовата ни гама може да ви бъде полезна в ремонтната дейност, която сте предприели или за бъдеща такава, може да се консултирате с Техническия ни екип. Те са на разположение да ви дадат необходимата информация относно всяка една от технологиите, които споменахме горе, както и за всички продуктови линии.

Повече информация за продуктите на Mapei може да намерите на нашия уебсайт www.mapei.bg или във Фейсбук.

Не се колебайте да потърсите Техническия ни екип за съвет или решение:

Мартин Стоянов: 0879 959 560, e-mail: m.stoyanov@mapei.bg

Мариана Илиева: 0876 457 958, e-mail: m.ilieva@mapei.bg

Николай Желязков: 0877 090 669, e-mail: n.zhelyazkov@mapei.bg

Георги Маринов: 0879 959 097, e-mail: g.marinov@mapei.bg

И не забравяйте – с Mapei държите технология в ръцете си!

Източник: МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД