Изберете страница

Saint-Gobain с удоволствие обява старта на 15-тия международен студентски конкурс Multi Comfort 2019. Темата тази година е Тhe Rejuvenation and urban reconnection of Crescenzago metro station area in line with #milano2030 vision  (“Възстановяване на градска зона до метростанция “Кресчензаго”, в съответствие с визията за Милано през 2030 г.”)

Информация за настоящото издание на конкурса, както и за концепцията на Saint-Gobain  за Multi Comfort, може да намерите в обновения сайт на Saint-Gobain: https://multicomfort.saint-gobain.com/multi-comfort-student.

Целта на студентския конкурс на Saint-Gobain, започнал през 2004 г., е да създава проекти базирани на принципите и концепцията за Multi Comfort, устойчивото развитие и енергийната-ефективност: оптимална интериорна среда, осигуряваща необходимото ниво на свеж въздух, както и термален, визуален и акустичен комфорт.

Очаквайте скоро допълнителна информация относно официалното откриване на конкурса в България в началото на м. ноември, както и заданието за проектиране на български език.
Пожелаваме успех на всички участници в 15-ти международен студентски конкурс Multi Comfort 2019 и достойно представяне на България пред света!
Повече информация за предишните издания на конкурса, както и за победителите от тях, можете да откриете в секция НОВИНИ на www.isover.bg.

Източник: СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТ БЪЛГАРИЯ ЕООД