Изберете страница

Търсите подходящо решение с което да реализирате изискан, минималистичен дизайн, в който бордюрът ще остане скрит за окото?

Със завършващият щрих – steinfix® избягвате визуалното “ограничение”, което налагат традиционните бордюри, като същевременно предпазвате плочите или настилката от разместване в периода на експлоатация. Профилът е предназначен за случаи, в които настилката се полага върху предварително подготвена основа без допълнителни свързващи (залепващи) разтвори, както и при казуси, в които проекта трябва да бъде съобразен с ограничения във височината на основата и настилката.

Използвайте яркия контраст между настилката и моравата за да създадете впечатляващ визуален ефект. Плътното затревяване ще подчертае пътеките, площадките и те ще се превърнат в новите фокусни точки в градината.  За да запазите свежа тревата по периферията на настилката е необходимо да осигурите дренаж на водата в тази част на моравата. Разположен под настилката и тревата профилът steinfix® ще предотврати появата на кафяви петна непосредствено до настилката, а повърхността на плочите остава защитена от проникване на пръстта, особено след дъжд. Същият “eye catcher” ефект може да бъде подсилен и с декоративни камъни или мулч.

Профилът steinfix® има предимство пред бетонните бордюри по отношение на монтажа, тъй като не е необходимо замонолитване. Видео със стъпките при монтиране ще Ви убеди колко лесен и удобен за работа е PVC профилът steinfix®. Ако сме Ви заинтригували, очакваме Ви на нашата уеб страница.

 

Източник: ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД