Изберете страница

Пасив хауз шоп е иновативна българска компания, специализирана в системни, безкомпромисни решения в областта на енергийно ефективното строителство. Тя е вносител и/или дистрибутор на широка гама материали и системни елементи от най-висок клас за сегмента на пасивното строителство.

В началото на 2024 г. ПАСИВ ХАУЗ ШОП ЕООД откри в гр. София първия си шоурум за материали и системни решения за енергийна ефективност на сгради. 

 

Комплексната гама от услуги на Пасив хауз шоп може да бъде систематизирана в няколко основни направления:

Проектиране и строителство на пасивни и енергийно ефективни сгради от CLT – иновативен и екологичен конструктивен материал от масивна дървесина, позволяващ изграждане на висок клас еднофамилни, многофамилни и обществени сгради за изключително кратки срокове.

Проектиране и изграждане на рекуперативни ОВК системи от най-висок клас. Компанията си партнира с водещи в сегмента европейски производители като Pichler, iDM, Abora, Q-Blue и др.

Проектиране, оптимизация и изграждане на високоефективни сградни обвивки, свеждащи до минимум топлинните мостове и енергийните загуби с помощта на най-актуални системи и технологии за изолация и въздухоплътност.

Дистрибуция – компанията е вносител и/или дистрибутор на широк спектър материали и системни елементи от премиум клас за сегмента на пасивното строителство, сред които: швейцарски системи за въздухоплътност SIGA, изолационни системи от дървесни влакна Hunton и Naturheld, системи за целулозна изолация Thermofloc, аерогелна изолация Turvac, вакуумна изолация Nanotecna, изолационни профили за изнесен монтаж на дограма Triotherm, въздухоплътни компоненти за сградни инсталации Kaiser и др.

Широк спектър от услуги, свързани с енергийната ефективност, за професионалната публика, обществени организации и частни лица: обучения, консултации, проектиране, оптимизация, управление на проекти, експертиза, обследване, сертификация и др.

 

Дейността на ПАСИВ ХАУЗ ШОП се основава на следните принципи:

Експертност: в дейността си демонстрираме високо експертно ниво и ноу-хау. Предлагаме изпитани, работещи, дълготрайни решения.

Безкомпромисност: от проектирането до изпълнението – към всеки отделен проект подхождаме със стремежа да постигнем възможно най-висока добавена стойност. Залагаме на утвърдени материали и системи от премиум клас на водещи в своята сфера европейски производители.

Доверие: откритото и коректно отношение с клиенти и партньори е основен принцип в дейността ни. Стремим се да изграждаме дългогодишни отношения от взаимна полза за всички страни. Следваме добрите практики в бранша.

Иновация: създаваме сгради и пространства с поглед в бъдещето. За целта следим актуалните технологии и достижения на науката и ги прилагаме в дейността си.

Споделяне: идеалната сграда се създава от квалифицирани кадри. За осъществяването ѝ споделяме ноу-хау с всички партньори по веригата на добавена стойност, провеждаме обучения и консултации.

Източник: https://1kam1.com/