Изберете страница

www.building-companion.bg стартира с над 400 партньорски фирми

Платформата BUILDING COMPANION е добре позната на потребителите в няколко европейски държави. Това е дигитална база данни, чрез която хората, желаещи да си построят собствен дом, могат бързо и лесно да открият подходящи партньори – проектанти с опит в еднофамилното жилищно строителство, изпълнители на строително монтажни работи и доставчици на материали.

Каква е целта на нашия екип? Бихме желали, както в другите страни, BUILDING COMPANION да стане сцена, на която проектанти и строители да демонстрират професионалните си възможности и да получат заслужено признание от своята публика – хората, които инвестират в изграждането на своя собствена семейна къща. Представянето на нашите партньори е организирано така, че всички да са равнопоставени и да имат еднакви възможности за пълноценна изява.

Разбира се, съдържанието на BUILDING COMPANION не се изчерпва с предлагането на добре организирани бази данни с полезна информация и контакти за инвеститорите в еднофамилни къщи. Платформата предлага и галерия от избрани авторски проекти. В разнообразието от стилове и концепции потребителят може да открие проекта, най-близък до представата му за бъдещ дом и семейно огнище, и да се свърже с автора. Визуализациите на сградите са реалистични и са обработени от специалисти в дигиталното моделиране и фотореалистичния дизайн. Към всеки проект е приложена и анотация с описание на неговите характеристики, функционални възможности и естетически достойнства.

Платформата съдържа още колекции от специализирани издания, видеа и презентации за избора на материали, за техните свойства и за това как правилно да се вложат в строежа. Подбрали сме и интересни статии за проектирането и изпълнението на еднофамилна къща – от първата копка до латекса. Бихме се радвали, ако нашите партньори станат и наши автори и с удоволствие ще предоставим трибуна за тяхната изява с подходящи тематични текстове и снимки.

Присъединяването към базата данни на BUILDING COMPANION с проектанти и изпълнители е напълно безплатно. От професионалистите, желаещи да станат част от платформата, очакваме единствено да представят своята дейност и референциите си като бъдещ партньор – с изчерпателна и добре поднесена текстова информация, с атрактивни изображения и с конкретни конкурентни срокове за изпълнение на предлаганите услуги. С малко допълнителни усилия всеки партньор може да получи повече запитвания и реални поръчки от потребителите на BUILDING COMPANION като се погрижи за своето конкурентно представяне. Особено ценно и рейтингово за един профил е редовното изпращане на изображения от нови проекти и снимки на завършени обекти.

Какво прави нашата платформата различна от многобройните сайтове със строителна насоченост? Бързодействие, приятелска работна среда, богата база данни с почти интуитивна навигация. Разнообразна и отлично структурирана информация за всяка стъпка от осъществяването на строителните намерения. И многобройни възможности за среща с нови мотивирани клиенти …

Очакваме Ви! Мястото на срещата е www.building-companion.bg .

 

Източник: БАИС