Изберете страница

Форумът ще се проведе според всички нови стандарти за безопасност

Оптимални ползи за всички присъстващи са основен приоритет на организаторите

Строителното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 16 до 19 юни.

„Ключово е да можем да реагираме бързо, покривайки високите изисквания на изложителите и посетителите, които присъстват на бизнес изложенията при нас. Устойчивото развитие на компаниите във всеки икономически сектор и отрасъл е в основата на фирмената ни философия“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Провеждането на строителния бизнес форум от 16 до 19 юни дава на участниците възможност да се подготвят още по-добре, да поканят партньорите и потенциалните си клиенти да посетят изпълнените им със съдържание щандове.

Бизнес „на живо“

В този дух 21-ото издание ще предостави отново възможност за бизнес срещи на живо с представители на компании от различните сектори на бранша. Присъстващите ще създават бизнес контакти на място, ще разширяват връзките си и обогатяват продуктовите портфолиа. Ще могат да  научат „от първа ръка“ новите тенденциите, ще черпят ключово know-how. Отново ще бъдат представени различни продуктови направления. Компаниите ще съсредоточат вниманието ни върху хидроиздолационни решения, кофражни форми, материали за строителството, различни по предназначение подемници, врати – сред които и взломоустойчиви, стъклени прегради, климатизация и вентилация и много други.

Създавайки устойчива среда, Архитектурно-строителна седмица ще се проведе според всички нови стандарти за безопасност. Освен модерна вентилационна система с разделяне на входящ и изходящ въздушен поток, са подготвени детайлни „Вътрешни правила“. Те определят всички необходими мерки за сигурност. Сред по-важните са: регулиране на човешкия поток чрез интелигентна Crowd management система, широки пътеки и отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите. Организаторите призовават посетителите и да се регистрират онлайн. Своята регистрация можете да направите ТУК.

Допълнителна информация за бизнес форума можем да се открие на сайта www.buildingweek.bg, откъдето все още желаещите да се включат като изложители компании могат да заявят участието си.

 

Източник: Интер Експо Център