Изберете страница

Изграждането на успешен бизнес в сферата на строителството е пряко свързано със създаването на професионални контакти и проследяването на всички тенденции. Затова за 19-та поредна година представителите на сектора от България и чужбина ще се съберат на изложение СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА. Ежегодното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще посрещне професионалната публика от 6 до 9 март 2019г. в Интер Експо Център. Присъстващите ще могат да се потопят във възможностите, които представя на строителния сектор новата тематика – SMART LIFE.

Утвърдилата се като събитие с основно значение за сектора, СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА дава възможност на компаниите от строителния бранш да представят актуалните си продукти и предложения. Ежегодно в професионалната платформа се включват производители и вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограми, топло- и хидроизолации. „Възможностите, които предоставя, подпомагат развитието на целия строителен сектор“, коментираха на последното издание присъстващи.

На площ от над 5000 кв.м., последното издание на строителното изложение предложи продукти и технологии, представени от над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, сред които – производители, дистрибутори и вносители. „Отбелязахме ръст от над 40% на участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо 2017г.“, коментират организаторите, добавяйки, че последното издание е било посетено от над 8 500 души -архитекти, инженери, предприемачи, специалисти и крайни клиенти.

SMART LIFE – новата тематика

Предстоящото издание на СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще даде възможност за среща с новото смарт строителство на двадесет и първи век. В рамките на изложението от 2019г. професионалната публика ще има вузможност да се запознае с новата тематика SMART LIFE. Тя обхваща умните решения за инфраструктурата, обществените, офисните сгради и дома.

Още с обявяването си SMART LIFE привлече вниманието както на специалистите в бранша, така и на масовите потребители на интелигентни системи и приложения.

Нова формула на успеха

„През 2019 г. целта ни е да постигнем още по-ясно сегментиране и създаване на оптимални условия за развитие на бизнеса“, коментират организаторите. Затова през следващата година СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и СМАРТ ЛАЙФ ЕКСПО ще се проведат паралелно с изложенията СЕКЮРИТИ ЕКСПО и WATER TECH EXPO, насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното и стопанско управление на водите.

„Светът се преобразява; а ние – заедно с него“, коментират професионалистите. Предизвикани от възможността да си изградят цялостен образ на новата дигитална икономика, смарт индустрията, енергийното и екологично управление на ресурсите, специалистите вече запазват в календарите си датите от 6 до 9 март 2019 г., за да посетят изложенията в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – София.

Източник: Интер Експо Център