Изберете страница

Флагман в група от нови продукти е епоксидният фугиращ разтвор KERAPOXY EASY DESIGN – съчетание от технология и естетика, което отговаря на актуалните тенденции в дизайна и керамиката.

Приложение и техническа функция

Резултат от постоянни инвестиции в научноизследователската и развойна дейност на Mapei и внимание, насочено към нуждите на пазара, този нов фугиращ разтвор на основата на епоксидна смола, обединява висока устойчивост на химикали и отлични механични свойства с добра обработваемост. Всъщност с новата формула, разработена в лабораториите на Mapei, продуктът може да се прилага както в жилищни сгради и търговски центрове, така и в плувни басейни и СПА центрове, и гарантира лесно нанасяне, лесно почистване, гладко покритие и цветове, които остават стабилни във времето.

Технически приложим за фугиране на фуги с широчина от 1 до 15mm, в съответствие с EN13888 от клас RG, KERAPOXY EASY DESIGN може да бъде използван и като лепило от клас R2T в съответствие с EN12004.

Антибактериални свойства

KERAPOXY EASY DESIGN е устойчив на образуване на микроорганизми със своята технология BioBlock®. С много ниски емисии на летливи органични съединения съгласно Emicode EC1 Plus от GEV гарантира повече комфорт и благополучие в домовете ни.

 
Предимства
  • Лесен за нанасяне
  • Неабсорбира и лесен за почистване
  • Сертифициран антибактериален и устойчив на мухъл
  • Помага за поддържане на по-здравословен интериор
  • Богата палитра от цветове
  • Подходящ за фуги с ширина до 15 мм
Цветова палитра

Естетическата му привлекателност на продукта е изключителна. Благодарение на гамата от 40 цвята и неутрална, полупрозрачна версия, може да се получат безкраен набор от цветови комбинации и светлинни ефекти върху всички видове повърхности: от искрящо сребро и злато, когато се използва в комбинация с MAPEGLITTER, до метален ефект, ако се обедини с новия MAPECOLOR METALLIC. Перлени прахообразни слюдени пигменти, в цветовете – платина, злато, мед, сребро и тъмно сребро.

 

Източник: МАПЕИ БЪЛГАРИЯ ЕООД